.Kuba Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 (edytowane) Witam, Czy opłaca mi sie wymienić moją karte graficzną , tą co w podpisie i za ile by poszła i na jaką wymienić? Pozdrawiam :wink: Edytowane 9 Października 2005 przez .Kuba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Możesz wymienić na 7800GTX... :D Nie napisałeś za ile więc cena chyba nie gra roli... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Kuba Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 sorka za błąd , cena gra role :wink: do tylu do ilu pojdzie stara karta + ok 80zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 (edytowane) Nie można tego przewidzieć sam musisz spróbować, ale z własnego doświadczenia FX to porażka... Kup najlepiej jakiegoś radka 9800pro 256BIT ~450zł i zasiłke Delte ~50zł i będzie GIT... Edytowane 9 Października 2005 przez Grzybek92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 oj nie będzie trudno zmienić 5600 na coś szybszego ;-) ciężej ją będzie sprzedać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crn Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 (edytowane) ja sprzedalem 5600 msi na allegro za 210. Edytowane 10 Października 2005 przez crn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...