michalbortnowski Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Witam! Zakupiłem karte GeForce PCI-E 6600 GT Leadtek WinFast PX6600GT , jest ona tania w swojej klasie i ponoć bardzo dobra( poprawcie mnie jezeli zle prawie). Komp przyjdzie w srode a juz zbieram soft do niego. Nie wiem jaki sterownik powoduje duza wydajność karty. Bo zwykłe detonatory są to kaszanki . słyszałem ze ruskie są dobra i DNA ? Pozdro. to moj sprzęt: Gigabyte GA-K8NF-9 (nVidia nForce4 4X) [DDR, PCI-E, FW] AMD Athlon 64 3000+ Venice (Socket 939, 64bit) BOX 400 Kingston (KVR400X64C3AK2/1GDC) CL 3 WD Caviar RE 160 GB (ATA/150, 8MB, 7200) WD1600SD GeForce PCI-E 6600 GT Leadtek WinFast PX6600GT-TDH128 128 MB TV-out / DVI BOX (128-bit) Tracer TRO-212 Cobra 4Life 400W Ze względu na obodowe z zasilaczem słabej firmy, zamowiłem jeszcze upsa: APC Back-UPS CS 650VA Jeszcze jest kilka komponentow , ale to malo wazne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolan Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Na twoim miejscu zanim bym właczym komputer dozbierał bym na nowy zasilacz. Ups nic ci nie pomoze na słabą zasiłke lepiej było by zamiast tego UPSA solidna zasiłke jednym słowem. A co do sterowników no cóz nie testowałem innych ja detonatory ;) Po prostu i tak wydajonośc jest wystarczajaca jak dla mnie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalbortnowski Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 W sumie co mi po mocnej zasiłce jeżeli mieszkam w akademie, a tam co 2, 3 dni jak ktoś w boxsie podłaczy zelazko farele, pare kompów wysiadają korki. Zasilacz szybciutko był by do wymiany. A tak dzięki ups bedzie lajcik. Pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolan Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 (edytowane) Tak ale tutaj jest sprawa taka ze ten zasilacz może ci kompa ukatrupic ;) A co do padania zasiłek podejżewam ze takiego Tagana chociażby 330W ciężej ubić niż tracera ;) nawet bez upsa i w akademiku Edytowane 9 Października 2005 przez Wolan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turrican Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 (edytowane) Słaby wybór karty bo za 890 zł (komsad) 6800Gt też winfasta wiadomo różnica 580 zł a 890 spora ale w wydajności także Edytowane 9 Października 2005 przez Turrican Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 81.82 polecam ! najnowsze gry chodzą lepiej niż na starszych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Powiem jedno plyta do doopy :mur: pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...