Skocz do zawartości
Drunk_ZoZol

Playstation Experience

Rekomendowane odpowiedzi

No Panowie (i panie o ile takowe tu są;]) szykuje sie imprezka.

PlayStation Experience to największy(podobno;]) pokaz gier wideo w polsce na Ps2 i psp.

Odbędzie sie on dnia 15 i 16 października 05r. w Warszawie przy ulicy ul. Prądzyńskiego 12/14.

Więcej szczegułów Tutaj

Bilet jednodniowy kosztuje 7 zł. od osoby.

Uwaga co godzine do wygrania psp, ja sie na to pisze :)

Na PlayStation Experience, co godzinę będzie można wygrać PSP (PlayStation Portable)!

Będzie to możliwe dla wszystkich tych, którzy zdecydują się na udział w turniejach gier, min: BUZZ: Muzyczny Quiz, WRC Rally Evolved, Soul Calibur 3, Need For Speed: Most Wanted, FIFA 06, zawodach Red Bull Trialbiking Session, czy konkursie MTV.

Ja sie pisze na Soul Calibur 3 :) Zabawa będzie napewno przednia.

A teraz pytanie, kto idzie? Bo można by było sie spotkać na dworcu centralnym bo darmowy autobus jest, albo odrazu na miejscu :)

Jeszcze tydzień został, ja już sie zaczynam szykować, pożycze od kolegi Ps2 i będe przez ten tydzień grać w tekkena(wiem że to inna gra, ale od tekena zaczynałem(zwykły ps), na Soul Caliburze(na Dreamcast) skończyłem i powiem wam że musiałem pada wymienić w moim Dramcascie z powodu takiego że go rozwaliłem grając z Soul Calibur i Dead or alive grałem w te gry nałogowo i każdego z którym grałem pokonywałem w 5 ruchach jedną reką :) a że to było rok temu to dlatego musze poćwiczyć no ale... mniejsza o to, powiedzcie czy jak będziecie jechać to czy startujecie i w czym startujecie :) pozdro Drunk_ZoZol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh, ja dzisiaj usiadłem do playa od pewnego czasu... prawie rok... kurde, ale mi kondycja spadła w prawym kciuku, a lewy sobie odparzyłem przez platykowy krzyżak :/ pojutrze turniej... sry... jutro turniej a ja jestem słaby, mam pomysła... ale lukniecie go na miejscu, będe miał czapeczke nfsu2 dla szpanu i będe 3|0 [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taa... [; jeszcze mnie za czitera będą uważać [;

Edit: No panowie, jeszcze 9 i pół godziny i wyjeżdżam z chatki [; To kto wkońcu jedzie w sobote? [; o godzinie 8:40 powinienem być na miejscu, poczekam sobie trochę, potem sie zapisze, i pójde luknąć jaką postacią gra mi sie najlepiej [; potem na turniej i do domciu bo pewnie zgłodnieje [; mam nadzieje że zabawa będzie dobra i że nie zmarnuje tej jednej soboty [; czekam z niecierpliwością... a i niech ktoś weźmie aparacik jak może, bo pewnie będą chętni na zdjęcia [;(np. ja, a aparatu nie posiadam ;]) Do jutra i dobranoc :mellow: :)

Edytowane przez Drunk_ZoZol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mogli by chociaz napisac o ktorej ten autobus odjezdza... albo co ile czasu bo chyba sie tam smigne a za bardzo nie wiem gdzie to jest wiec autobus bedzie na reke;) mam nadzieje tylko ze wyciagne tez kobiete

Edytowane przez Overclocked

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No panowie, byliście? Bo jakoś tak cicho... [; Moim zdaniem ta impreza była najpierw Ciekawa, a potem nudna... pojechałem na 9 potem sie okazało że chcą turniej Soul Calibura zrobić pod koniec imprezy :/ normalnie sie wqrzyłem więc o 16 pojechałem bo strasznie zgłodniałem, pograłem troche w soul calibura z ludźmi którzy chcieli wystartować, pierwszych 5 pokonałem bez większego problemu, potem podszedł jakiś chłoptaś z kucykiem i z nim miałem z leksza problem ale go pokonywałem za każdym razem kiedy z nim grałem [; ( a grałem z nim wciągu 7 godzin 4 razy [; każdy raz tak po 2 rundy [; ) potem pod koniec jak już mnie palce bolały podszedł typek i mnie załatwił [;. No rowerkach sobie szaleli, fajne były właśnie pokazy trialu, potem pokazywali (chyba) Hiszpańską sztuke walki, w każdym razie tego nie widziałem, a jak widziałem to tylko przez 3 sek. bo jakiś facet 2 metry mi zasłonił cham jeden [; Wystartowałem tylko w jednym turnieju, a dokładniej w wrc chyba [; co do most wanted: Nie wiem czemu, ale jak zobaczyłem je za pierwszym razem to przypomniał mi sie Colin 1 na ps1 :/ trasa wyglądała moim zdaniem fatalnie, było widać dość duże kwadraty itd. Samochody nawet ładnie wyglądały, ale najgorsze było to że na tym ps2 ta gra... skakała :/ przycinała sie, jak zobaczyłem człowieka który wchodził w osty zakręt z przycinkami to odechciało mi sie patrzeć na tą gre bo po prostu oczy bolą :/ nie wiem czemu tak wyglądała, na mistrzostwach nfsu2 był pokaz most wanted na ps2 i wszystko ładnie wyglądało :/ mam nadzieje że to była tylko kiepska wersja gry do grania przed oficjalną grą :/ No i to by było na tyle... no chyba że jeszcze hostessy z psp na smyczkach na których można było pograć... najfajniej to sie opierało trzymając psp i pochylając sie do przodu... [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie to nie za specjalnie mi się podobało, chociaż z drugiej strony pograłem z ziomkami w sobotę w trochę nowych gierek, jak SC3, Burnout Revenge, Fifa 06 czy inne. Ogólnie lipa z tymi konkursami - wcześniej powinien być podany jakiś dokładny plan imprezy, co-gdzie-kiedy. W żadnym konkursie nie wziąłem udziału, bo w tym czasie co byłem to był chyba tylko Singstar '80. Ogólnie za dużo dzieciarni, później ciężko było się do czegokolwiek dopchać, a np. dopchanie się do dwóch stanowisk z PESem graniczyło z cudem:) Ale lepsze to niż nic, przynajmniej można było się oswoić z nowymi gierkami na PS2 i PSP.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niop, a co do Most Wanted, ta gra miała włączony hdr, widziałem to bo jakiś typek akurat z tunelu wyjeżdżał [; co do Planu, to prawda, jak podlazłem do tego typa co mówi przez mikrofon to powiedział że nic nie jest ustalone i że sie ustali podczas imprezy :/ normalnie 7 godzin na nic, no ale... zawsze coś, pograłem, pooglądałem panienki, trial, spotkałem nawet kolege z klasy [; ogólnie może być, ale mogło być lepiej [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szoda ze nie wylukalem tego tematu wczesniej bysmy sie zgadali Zozol [;

Moje wrazenia jak najbardziej pozytywne [; zreszta tak samo bylo w tam tym roku. Impreza jak zwykle zaczela sie od opozni, zamiast o 9 to cos chyba bylo kolo 10 jak tam weszlismy. Z ta rozpisko to nie glupi pomysl bo organizacja tych wszystkich turnieji/konkursow prosila o pomste do nieba Oo

Najlepszy byl konkurs FIFY 06 ROTFL ci co byli wiedza o czym mowie.

Nagralem sie w PSP xD do SC 3(chcialem wziac udzial w turneiju a tu pod koniec a ja o 17 musailem wychodzic i do lodzi jechac ) wogole sie nie dopchalem ale chyab i tak gra calej imprezy byla gierka Buzzy - cos w stylu "jaka to melodia" masymalnie sycila :D (mialme najlepszy wynik na sali XD)

Aleeeeeeeeeeeeee teeeeeeeeee hosssssssstesssssssssssssyyyyyyy <sex> mhmmmmmmmmmmmmmmm XDDDD fajne fajne [;

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

filmik1

filmik 2

filmik 3 <:

suprajs :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehehe, no naprawde szkoda, słuchaj, zrobiłeś zdjęcie tym panienkom, ok, fajnie, a grałeś u jednej z nich na psp? mówie, ja sie na czym innym koncentrowałem [; ja wyszedłem zaraz po fifce, a co do opuźnienia, wyjechałem z domu (blisko promenady, praga pd/grochów) i dojechałem tam na miejsce w ok. 15 min. wyjechałem o godzinie 8.30 więc chyba równo o 9 sie zaczeło [; no ale mniejsza, za rok pewnie będzie Ps3 do wygrania, już zacieram rączki i sie szykuje do gier, będe teraz ostro trenował w colina, jakąś bijatyke, szybkie wyścigi czyli most wanted i... coś sie wymyśli [; No... a w czapce tam byłem 5 min. potem do samochodu ją odniosłem bo wszyscy sie na mnie patrzyli z chęcią odebrania mi owej czapki, nawet padł tekst pomiędzy 3 typkami (tacy na oko 1.80 i mordy jakbym powybijał ich braci oO) "Chcesz taką czapke?" no to sie wqrzyłem, nie chciałem by mi pamiątke ukradli... [; a właśnie, dostałem tam na miejscu 2 gry na ps2, pierwsza to This is football 2003, a druga to Jak and dexter, obydwie gry na licencji do pokazów (z tyłu napis: For Demonstration purposes only) dziwne, no ale nie każdy to dostawał, jak dawali to brałem [; co do turnieju gdybym wygrał coś i zają bym któreś z 3 miejsc to bym poprosił na moment mikrofon i pozdrowiłbym Tweak od Drunk_ZoZol'a(czyli mnie [; ) [; [; no... to kiedy jeszcze imprezy tego typu sie odbędą w wawie? [;

Update: Ściągam filmiki, może coś ciekawego zobacze [;

Edytowane przez Drunk_ZoZol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja niestety za pozno wrocilem i nie pojechalem:( fajne hostessy:) przynajmniej z nog bo mordek nie widac;) macie moze wiecej fotek?:P

edit: tu jest relacja/fotki z imprezy - http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=rozmaitosc,309 nawet striptizerki byly...

Edytowane przez Overclocked

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi