timmon24 Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Wczoraj niespodziewanie .niewiem nawet skad bo nic nie grzebalem ze sterami itd.. Po próbie odpalenia gry GTA SA pojawia sie info ze gta.exe nie wykryla karty graficznej niewiem co jest grane to odpalam inne gry i to samo .Wszystkie gry nei wykrywaja mojej karty graficznej. Odpalilem jakis film i co owszem dziala ale "dogóry nogami" niewiem co jest grane pierwszy raz sie z czyms takim spotkalem przeinstalowalem stery ,directx i nic reset kompa. :cry: Juz niemam pojecia co z tym zrobić ,chyba jedyny ratunek jest na tym forum ,bardzo prosze was o jakis wskazówki co powinienem zrobić,moze ktos mial podobny problem ?? Co mnie zdziwilo ze system wykrywa grafe jak np odpale program Everest wszystko ok dane grafy pokazuje Radeon9600 128 mb .... stery itp.. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 A stery chipsetu? Przeinstaluj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mi0deK Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Nie zainstalowany mostek AGP - ot co ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...