q_w_e_r Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Witam!EVERCOOL - WATER COOLER WC-202. co sadzicie o tym chłodzeniu, jest wydajne? ciche? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwirek Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Wlasnie, jestem bardzo zainteresowany tym zestawem jednak nie wiem nawet gdzie go mozna kupic, ani czy warto bo nigdzi enie mozna, poza recenzjami, znalezc o nim opinii uzytkownikow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Może konkretny link zapodasz ? .... oszczedziłbys mi czasu szukania na googlach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 (edytowane) Miazga82 - Prosze Cie bardzo, oto link ;) http://www.bigbruin.com/reviews05/evercool...ndex.php?file=1 Edit : Fajny zestawik... budowa też nie naganna, jeśli wierzyc temu testowi to naprawde niezłą wydajność oferuje i wygląd też ;) Tylko jestem ciekawy ile to u nas by kosztowało... Edytowane 19 Grudnia 2005 przez Drozda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwirek Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Recenzje znajduja sie tez tutaj: http://www.guru3d.com/article/cases/181/ http://pcarena.pl/a-343.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwirek Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Eh, widze,ze i tutaj nikt nie zna tego zestawu. Szkoda, bo wyglada na wart uwagi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 bo mało kto używa zestawów :P ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwirek Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Bo nie ma w Polsce takich jak ten evecooler`a :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dream_killer Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 (edytowane) Dla mnie że tak powiem dupny bez obrazy... Wole samo róby, chociaż widać ze ktoś serce włożył a nie tylko $$$.... Edytowane 19 Grudnia 2005 przez dream_killer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Jak dla mnie to lipa. Skraplacz sie nie nadaje jako chlodnica, a cena jak zwykle nie jest odpowiednia........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...