Gość Hdd_Cut Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 (edytowane) Napewno da sie naprawic ta karte, gdzies na forum czytalem o tym temat. Trzeba bylo wymienic GPU i znowu dzialalo(ale chyba przy radku 9500 bardziej oplaca sie kupic nowa grafe) Edytowane 10 Października 2005 przez CeLeRoN^^D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 żeby nie pisać nowego posta, ja mam problem z Leadtek Winfast 6600GT agp 8x, po włączeniu zimnego kompa , gdy wiatrak na tej karcie się rozpędzi zaczyna trzeć o coś, i głośno chodzi, zaznaczam że nic nie ruszałem wcześniej, aby przestało hałasować trzeba go w biegu zatrzymać i przyciśnać lub poruszać w różne strony. na pewno oddaję ją do serwisu, tylko nie wiem czy brać to samo, mam prawo do wymiany na inną w marcu chyba kupiłem ją za 820zł a teraz kosztuje 739zł http://sklep.benchmark.pl/pelny_15430.html czy sprzedawca musi mi wymienić na karte za doplata np na 6800? wtedy dopłata musi być 100 czy 200zł? czy ma prawo mi odmówić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 taki serwis to np. woox. ja mialem identyczną sytuacje z R9800pro. grałem i komp się wyłączył.. co się okazalo ? padł rdzeń, co było założone ? vga silencer... pożałowałem 20 zl na ati silencera.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Juz obmyslilem sobie plan: 1) pojade do sklepu w ktorym karta zostala kupiona i spytam sie czy by mi nie naprawili, (mimo, ze gwarancja minela) za oplata karty 2) kupuje na allegro jakas karte na PCI (bo chyba na agp juz beda drozsze, a poza tym w jak bede mial PCI-E to agp by juz nie poszla), rozejrzalem sie troche i stwierdzilem ze jest b. tanio, na oku mam 2 aukicje: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=67462799 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=66239249 czy te karty bez problemu wejda do mojego kompa, zeby na powrot dzialal i pracowal w winXP??? i ktora warto wybrac (lub inna z allegro)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slpk Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Pisalem juz to samo w topicu o 9800se : "Mój radeon kilka dni temu przy wlaczaniu komputera najpierw wyswietlil kilka pasów wzdłóż ekranu, składajacych sie z białych kropek(zdazalo mu sie od czasu do czasu, ale bardzo zadko z tego co czytalem to u innych uzytkownikow tez zdazaly sie takie zeczy)Za drugim razem po resecie nie pokazywal obrazu na calym ekranie tylko wybrane fragmenty.Przy trzeciej prubie nie bylo juz obrazu wogule.Próbowalem uruchomic komputer z karty pci, myslalem ,ze moze bios walnol ,ale tez bez skutku nie bylo obrazu(przy innej karcie wlozonej w agp byl obraz).Karta poszla do naprawy moze sie uda.MIal ktos juz cos takiego??Karta to xpertvison9800se.Byl zrobiony hardmod jakies pol roku temu i pieknie sie krecila. " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 --->koparka kup rive taniej wyjdzie i tylko raz za przesylke zaplacisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Juz kupilem tego matroxa... i dziala windows !!! Teraz musze dac do naprawy radasa 9500 ale przynajmniej mam sprawnegfo kompa i moge poczekac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...