M@NI@K Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Do czego sluzy ta przejsciowka dostalem ja razem z karta graficzna Geforce 6600 do czego moge ja uzyc?? Bo do tego czrnego gdzie sa te czincze to moge podlaczyc kabel ktory idzie do telewizora na euro zlacze a te 3 czincze do czego sluza?? Slyszalem ze moge te 3 czincze sluza do podlaczenia mamagnetowidu jaki dokladnie musze kupic do tego kabelek zebym mogle nagrac fiml z kompa na tasme magnetowidu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Bardzo słabej jakości są te zdjęcia, ja tam nic nie widzę :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Albo będzie to kabelek VIVO, albo tylko VO (video-out, tv-out) z różnymi opcjami- możliwość podłączenia przez s-vhs i chinche. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jenot Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 To jest przejściówka do HDTV. W instrukcji wszystko masz napisane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyna58 Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Spoko :lol2: Każdy mówi coś innego. Ale ja na tych zdjęciach też nic nie widzę <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Sam właściciel powinien zweryfikować nasze odpowiedzi- na pudełku od karty (lub w instrukcji) powinno być napisane jakie opcje WE/WY ma karta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoo Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 mnie sie wydaje, że to kabel HDTV, którego zapewne nie wykorzystasz, chybaże masz nowoczesny telewizor HDTV. Kabelki te służą do podłączenia telewizora o bardzo dużej rozdzielczości. A film jak chcesz nagrać z kompa na taśmę VHS no to podłączasz Eurozłącze zamiast do TV to do magnetowidu. Ewentualnie użyj innego kabla, jeśli magnetowid nie obsługuje Eurozącza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 To jest zwykla przejsciowka z HDTV na S-video lub chinche. W tych kartach nie ma zwyklego wyjscia s-video tylko wlasnie HDTV z 9-pinami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrko Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 pewnie masz winfasta / Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 mam cos takiego w gigabyte, ale ani instrukcji ani pudełkane dostałem bo to był tki nie to box nie to oem. Jak juz było mowione przejscie z HDTV na s-video i chinche Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...