Skocz do zawartości
mak777

Pro Evolution Soccer Management - Manager Od Konam

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko!

Przed chwilą wyczytałem (a napisał to IWO) iż KONAMI szykuje dla nas nową piłeczkę, a raczej jej managera :D Jeśli poziom będzie tak samo wysoki jak PES to będzie kolejny lider, tym razem w dziedzinie managerów piłkarskich (a dokładniej wcielimy się w trenera :D) W tym temacie będą umieszczane screeny, newsy, itd. A oto co napisał, a raczej zacytował IWO :)

Konami zapowiedziało, iż trwają prace nad kolejną częścią z serii Pro Evolution Soccer. Najlepsze w tym wszystkim jest jednak to, że nie chodzi tu bynajmniej o PES6 (a tym bardziej PES7), tylko raczej o zupełnie nową jakość, swoistego managera piłkarskiego bazującego na znanej i lubianej serii.Pro Evolution Soccer Management pozwoli Ci na wcielenie się w trenera drużyny (wybierać będzie można spośród 5 europejskich lig), którą poprowadzisz po zwycięstwo. Nie obejdzie się bez ciężkiej pracy - przeprowadzanie treningów, ustawianie odpowiedniej na mecz formacji, czy szukanie korzystnych kontraktów. Gra na rynku ukaże się w przyszłym roku, a nam pozostaje mieć nadzieję, że może w końcu Konami sięgnie po pełne licencje.

A tutaj możecie zobaczyć screeny

Edytowane przez mak777

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale texty po angielsku na screenach to też chyba jeszcze jakaś odległa faza beta i pisane przez Japońców, którzy mieli angielski w szkole :D

"Mr Konami, what did you want to meet with me about?" - sam Anglik nie byłby w stanie tego rozszyfrować :)

"I`m expected good things from you" - też raczej powinno być inaczej :) (w szkole uczono mnie, że jak już to expecting. No i jeszcze "things" - rzeczy, jak już to "advertising" albo coś podobnego) )

"Turns heads everywhere with her grace and beauty" - (to w końcu ile ona ma tych głów?)

"Hold meetings with players or the chairman" (tu też nie wiem o co chodzi).

Na koniec, mam nadzieję, że zatrudnią jakiegoś specjalistę do tłumaczeń. Szkoda, żeby pospuli swój wizerunek przez takie drobnostki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale texty po angielsku na screenach to też chyba jeszcze jakaś odległa faza beta i pisane przez Japońców, którzy mieli angielski w szkole  :D

"Mr Konami, what did you want to meet with me about?" - sam Anglik nie byłby w stanie tego rozszyfrować :)

"I`m expected good things from you" - też raczej powinno być inaczej :) (w szkole uczono mnie, że jak już to expecting. No i jeszcze "things" - rzeczy, jak już to "advertising" albo coś podobnego) )

"Turns heads everywhere with her grace and beauty" - (to w końcu ile ona ma tych głów?)

"Hold meetings with players or the chairman" (tu też nie wiem o co chodzi).

Na koniec, mam nadzieję, że zatrudnią jakiegoś specjalistę do tłumaczeń. Szkoda, żeby pospuli swój wizerunek przez takie drobnostki.

1691368[/snapback]

Oj czepiasz sie :D Japonce to nie Angliki xD

==

Oj czeakm na ta nowa odslone Pr0 Evolution Soccer [; Jak bedzie tak wciagajacym managerem jak FMxxxx + cala miodnosc Pr0 Evo. to giera jest skazana na skuces ^^

Ale jak w tym artykule napisano "oby byla pelna licencja" bo manager bez licencji to lipka troszke [;

Czekamy na dalsze info.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj pograłby sobie w coś takiego, pograł B).

Yeti666_PL:

Gdzie to takiego wymiatania po angielsku uczą? Jestem pod wrażeniem :-D. Jak coś to jestem pierwszy na kursik.

Gdybym ja miał angielski tak opanowany to... już by mnie tu nie było ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szczerze watpie czy bedzie to konkurencja dla FMa.

Bo wsrod managerow poprzeczka jest bardzoooo wysoko :)

1692071[/snapback]

Tu masz rację, w piłeczkach PES nie ma konkurencji, bo fifa to symulator, ale balona... A co do FMa, pożyjemy zobaczymy, KONAMI nie raz zaskakiwało wielu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem tak - jestem wielkim maniakiem PESa B) i chwała KONAMI za tą serie - za jedyną grę w którą gram nieskończenie i zawsze jest mnie w stanie czymś zaskoczyć, za jej miodność; ale wydaje mi się, że Japońce nie są w stanie zrobić tak powalającego managera. W Championship Managera gram od pierwszej części ( obecnie FM :wink: ) i wiem, że to najlepszy manager i raczej nic nie jest w stanie go pobić. Z całym szacunkiem dla KONAMI ale na bank nie dorównają FM tak samo jak nikt nie dorówna im i ich PESowi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi