MaciekCi Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Kazdy chwali swoje ... Jezeli chcesz kupic dobra cyfrówke i nie bedziesz w przyszlosci chcial inwestowac w lepsze obiektywy BIERZ MINOLTE A200 - moim zdaniem nie ma lepszego w tym przedziale. Jezeli natomiast chcesz experymentowac i nie bedziesz robil tylko fotek swojej rodzince albo dziewczynie zainwestuj D50. Za 3 tysiaki bedziesz mial do tego 2 obiektywy - oczywiscie allegro - gdzies widzialem ...... pozdro :P a więc uzasadnij czemu Minolta A200 a nie np. Minolta A2 , Fuji S9500 czy inne hybrydy ? i czemu D50 a nie 5D czy 350D ? ... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Jezeli jeszcze nie lustro to R1 dorzucam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacho Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 a więc uzasadnij czemu Minolta A200 a nie np. Minolta A2 , Fuji S9500 czy inne hybrydy ? i czemu D50 a nie 5D czy 350D ? ... ;] Wystarczy popatrzec na testy A200 zajmuje pierwsze miejsca a jesli chodzi o D50 to chodziło mi głównie o cenę oraz duzy wybor szkiel...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 pytanie tyczyło obiektywu (zresztą już nieaktualne) bo puszkę już dawno wybrałem i zakupiłem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Wystarczy popatrzec na testy A200 zajmuje pierwsze miejscaKumpel ma A200, bawiłem się tym aparatem i wiem jedno - nie kupiłbym go. Uważam, że moja A1 jest pod wieloma względami lepsza. Gdybym teraz miał kupować minoltę, wybrałbym A2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Wystarczy popatrzec na testy A200 zajmuje pierwsze miejsca gdzie ? benchmark.pl ? ... pokaż i potwierdź czymś Twoje zdanie bo ja jak dotąd nigdzie nie widziałem żeby A200 zajmowało pierwsze miejsca ... n/c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 w sumie najlepiej poczytac opinie na http://www.recenzje.net.pl/1-aparaty_cyfrowe/1 opinie uzytkowników, lustrzanki nikona, canona, minolty to jest juz najwyzsza półka, mało się od siebie różnią w sumie :P co kompu pasuje i każdy i tak swoje będzie chwalić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Owszem wybierając aparat warto przeczytac opinie o aparcie, ale trzeba do nich podchodzic ostrożnie. Jako przykład mógłbym podać Twój post wirion o minolcie Z6 ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 (edytowane) w sumie najlepiej poczytac opinie na 1908726[/snapback] opinie uzytkowników, lustrzanki nikona, canona, minolty to jest juz najwyzsza półka, mało się od siebie różnią w sumie :P co kompu pasuje i każdy ta bardzo mało się różnią :lol: ... jeśli mówisz o klasie tanich luster to tak ... ale popatrz dalej ... i tak swoje będzie chwalić wątpię , jeszcze nigdy nie powiedziałem, że Canon jest lepszy od czegoś jeśli tak nie jest ... Jeśli chcesz to możemy podyskutować o moim podejściu do aparatów i Ci udowodnie, że moje wybory są uzasadnione a że czasem jest to Canon to odrazu musisz pomyśleć, że to dlatego bo mam Canona ? :lol: ... Otwórz oczy i zobacz, że Canon jest wraz z Nikonem to liderzy rynku foto i nie dziw się, że polecam rzeczywiście lepszego A510 niż HP czy Mediona . I moje zdanie zawsze jest czymś poparte a nie tylko "znaczkiem" czy powiedzieniem "xxx jest lepszy technicznie" ... n/c Edytowane 25 Stycznia 2006 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Dawno mnie tu nie było a widze że temat tu dalej wrze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Dawno mnie tu nie było a widze że temat tu dalej wrze...kupiłeś w końcu to lustro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 kupiłeś w końcu to lustro?Niestety jeszce nie :cry: Pojawił sie nieoczekiwane wydatki na samochód ( nie z mojej winy, laska czasami tez jeździ :cry: ) no i sie troszke przedłużyło. Ale co sie odwlecze to nie uciecze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Jako przykład mógłbym podać Twój post wirion o minolcie Z6 ;]. naszczęście minolta już nieistnieje , a jest fujifilm s5600 i wreszcie usatysfakcjonowany :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek230 Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Wybaczcie ale...... Canon zarówno 350d jak i 400d są to aparaty amatorskie! Nikon natomiast od modelu d70 jest aparatem dla zaawansowanego użytkownika.! Gdy wziąłem Canona do ręki (400d) to miałem wrażenie że zaraz mi się rozpadnie w ręku! Nikon jest lepiej wykonany i nawet model d70s potrafi owiele więcej od canona 400d !!!!! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 Wybaczcie ale...... Canon zarówno 350d jak i 400d są to aparaty amatorskie! Nikon natomiast od modelu d70 jest aparatem dla zaawansowanego użytkownika.! Gdy wziąłem Canona do ręki (400d) to miałem wrażenie że zaraz mi się rozpadnie w ręku! Nikon jest lepiej wykonany i nawet model d70s potrafi owiele więcej od canona 400d !!!!! Pozdrawiam :lol: Na czym opierasz swoje zdanie ? Dla zaawansowanego użytkownika to masz Nikony D2/D3 a nie D70s. :lol: Z jakością wykonania przyznaję rację - D70s lepiej jest zrobiony niż 350D czy 400D a tym "o wiele więcej potrafi" to może to jakoś udowodnisz ? Czymś potwierdzisz czy coś ? :lol: Czy za pisanie bzdur tzn. wprowadzanie innych w błąd nie powinno być jakiejś kary ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek230 Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 :lol: Na czym opierasz swoje zdanie ? Dla zaawansowanego użytkownika to masz Nikony D2/D3 a nie D70s. :lol: Z jakością wykonania przyznaję rację - D70s lepiej jest zrobiony niż 350D czy 400D a tym "o wiele więcej potrafi" to może to jakoś udowodnisz ? Czymś potwierdzisz czy coś ? :lol: Czy za pisanie bzdur tzn. wprowadzanie innych w błąd nie powinno być jakiejś kary ? :lol: O boże obraziłem wielkiego fotografa Canonowca!! to moje zdanie bo miałem doczynienia z całą gamą aparatów marki Canon A czy ja mówię o aparatach za 3000zł czy za 15000zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 (edytowane) O boże obraziłem wielkiego fotografa Canonowca!! to moje zdanie bo miałem doczynienia z całą gamą aparatów marki Canon A czy ja mówię o aparatach za 3000zł czy za 15000zł? Również miałem doczynienia z całą gamą aparatów marki Canon jak i Nikon i zastanawiam się po co piszesz głupoty w stylu, że D70s jest dla zaawansowanych ... :mur: Zwykle pisząc takie tezy przydałoby się jakieś udowodnienie... Mamy Ci uwierzyć na słowo ? A z językiem przyhamuj - dobrze Ci radzę... Edytowane 3 Września 2007 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed00s Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 (edytowane) Juz znalazlem. :D Edytowane 22 Grudnia 2007 przez ed00s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...