druszek Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Witam mam pytanie ( chyba lamerskie ale niestety nie wiem sam a boje sie eksperymentować ) Więc chcialem podlączyc wyciągniety wentylator od zasilacza pod wtyczke od napiecia , I nie wiem które kable maja być połączone. chcial bym zeby wentylator chodził na 5V poniewaz chce zeby chlodzil dysk i nie wydawal za dużo chałasu.Od wiatraka odchodzą dwa kabelki ( czarny i czerwony ) a od wtyczki od napiecia cztery ( żółty , czarny , czarny , czerwony ) które do którego podlączyc . Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 To powinno Ci chyba wszystko wyjąśnić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
druszek Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Dzięki wielkie teraz jush wiem jak sie za to zabrać . Pozrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 witam mam głupie pytanie ale już się kompletnie pogubiłem mam przełącznik trzypozycyjny i chce mieć ustawienia 12V/off/5V - problem w tym że nie wiem jak podłączyć kabelki do przełącznika pisze to w tym temacie bo nie chcę robić nowego (chce uniknąć bicia:)) poniżej rysunek tyłu przełącznika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...