basik Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 (edytowane) Chcialem odpalic komputer bez obodowy i teraz pytanie jak go uruchomic ? wyczytalem gdzies ze przez polaczenie stykow ale ktorych ? tych POWER SW ? (od przycisku power) ? I czym to mozna bezpiecznie zrobic ? Edytowane 9 Października 2005 przez basik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Tak power sw robisz to czym bądź moneta, śrubokrętem, zworka zwierasz na chwile i komp wstaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 (edytowane) tylko boje sie zeby i mnie przy okazji nie zwarlo :) Edytowane 9 Października 2005 przez basik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Ja odpalam kompa śrubokrętem od prawie roku i jest OK :-P :D power SW of course Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 ok, smiga - dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kower Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 a co to jest obudowa? :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scazi Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 kower napisał(a): a co to jest obudowa? :o 1692697[/snapback] To takie cos, w ktorym "normalni" ludzie trzymaja mase krzemu + laminatu + pol tablicy Mendelejewa roznych metali, w sumie tworzaca cos co nazywaja KOMPUTEREM; "Ambitni" uzytkownicy trzymaja tam dodatkowo pare kilo miedzi + mala wentylatorownie lub ewentualnie specjalna wersje zestawu "Maly Hydraulik" przeznaczona dla duzych chlopcow; Natomiast "inni" uzytkownicy przerabiaja toto na grilla, urzadzaja akwarium, klatke dla chomika... Kwestia gustu B) pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 plyty DFI maja na plycie przyciski power/reset :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 -mess- napisał(a): plyty DFI maja na plycie przyciski power/reset :D 1693181[/snapback] I mi sie to bardzo podoba. Narazie mój komp lata bez obudowy, bo nie mam śrubek aby skręcić :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Kuba Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 nom. DFI myśli na przyszłość , sam sie rozkuszuje tymi przyciskami :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...