basik Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 (edytowane) Chcialem odpalic komputer bez obodowy i teraz pytanie jak go uruchomic ? wyczytalem gdzies ze przez polaczenie stykow ale ktorych ? tych POWER SW ? (od przycisku power) ? I czym to mozna bezpiecznie zrobic ? Edytowane 9 Października 2005 przez basik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Tak power sw robisz to czym bądź moneta, śrubokrętem, zworka zwierasz na chwile i komp wstaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 (edytowane) tylko boje sie zeby i mnie przy okazji nie zwarlo :) Edytowane 9 Października 2005 przez basik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Ja odpalam kompa śrubokrętem od prawie roku i jest OK :-P :D power SW of course Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 ok, smiga - dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kower Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 a co to jest obudowa? :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scazi Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 a co to jest obudowa? :o 1692697[/snapback] To takie cos, w ktorym "normalni" ludzie trzymaja mase krzemu + laminatu + pol tablicy Mendelejewa roznych metali, w sumie tworzaca cos co nazywaja KOMPUTEREM; "Ambitni" uzytkownicy trzymaja tam dodatkowo pare kilo miedzi + mala wentylatorownie lub ewentualnie specjalna wersje zestawu "Maly Hydraulik" przeznaczona dla duzych chlopcow; Natomiast "inni" uzytkownicy przerabiaja toto na grilla, urzadzaja akwarium, klatke dla chomika... Kwestia gustu B) pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 plyty DFI maja na plycie przyciski power/reset :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 plyty DFI maja na plycie przyciski power/reset :D 1693181[/snapback] I mi sie to bardzo podoba. Narazie mój komp lata bez obudowy, bo nie mam śrubek aby skręcić :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Kuba Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 nom. DFI myśli na przyszłość , sam sie rozkuszuje tymi przyciskami :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...