eM-Jayck Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Chciałem zapytać jakie monitory LCD 17` do 1000zł bedą najlepsze. Wiem że za taką cene niczego "wysmienitego" sposób nie znaleźć. Zastanawiałem się nad Samsung SyncMaster 713N http://www.astrada.pl/produkt_info.php?id_...&nr_kategorii=1 . Czy może jakiś inny? Wiem że technologia TN to nic powalającego ale mam tylko tyle funduszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Chciałem zapytać jakie monitory LCD 17` do 1000zł bedą najlepsze. Wiem że za taką cene niczego "wysmienitego" sposób nie znaleźć. Zastanawiałem się nad Samsung SyncMaster 713N 1691748[/snapback] I chyba nic lepszego nie znajdziesz, możesz sie pokusic na jakiegoś hoyunaia czy cosik podobnego, ale samsung to dosyć sprawdzona marka a DVI to raczej tylko jakiś wynalazek możesz znaleźć w tej cenie. P.S. pisz tematy regulaminowo bi zostanie zrugany przez admina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwszy Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Chciałem zapytać jakie monitory LCD 17` do 1000zł bedą najlepsze. Wiem że za taką cene niczego "wysmienitego" sposób nie znaleźć. Zastanawiałem się nad Samsung SyncMaster 713N 1691748[/snapback]zauważ jeszcze, że cena w tym sklepie jest podana netto, czyli bez podatku... brutto będzie tam kosztował jakieś 1127 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...