endziork Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Mam pyatnie takie: Posiadam Leadteka GF6800 A400 non GT Kupilem sobie wiatrak 80x80 zalmana. Podlaczylem do do regulatora wiatraka . Gdzie najlepiej umiescic wiatrak, zeby najlepiej chlodzil karte(zebym wiecej mogl z niej wycisnac) Sposob nr 1 czy nr 2 ?? LINK DO OBRAZKA : http://s57.yousendit.com/d.aspx?id=2FFFTPG...TG1N6ZD6PUXA8YY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj paw Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Ten rysunek niezły :lol2: . Lepiej ten drugi sposób, ale z obrazka by wynikało, że ma wiać na k.muzyczną. Lepiej jak wieje na grafe na radiator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 ja mam "arctic cooling copper silent tc" pod grafika, chodzacy 3500obr/min (troche wyje:/) i temp spadla o okolo 20-30 stopni (stres/idle), gdy lezal na grafice temp byla o 5 st wyzsza niz gdy jest pod spodem fakt, ze ja mam 6600, a Ty 6800, fakt tez, ze teraz pamieci chodza 30MHz wyzej, a rdzen 50 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endziork Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 No wiec kupilem 2 wiatraki 92x..x.x.. . Jednego polozylem na plecach karty, a drugiego na karcie muzycznej. Karta ma owiew z 2 stron :) Czy mam tak zostawic, czy radzicie gdzie indziej te wiatraki umiescic. Aha, bardzo wazna rzecz; Czy mam zdjac ten grill z karty(ta siateczke)?? Lepiej to zdjac , czy zostawic zalozone(czyli jak jest) ?? Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 lepiej zdejmij, bo one si czesto zapychaja i temp leci w góre.. a jeszcze jedno Najlepiej to sciagnij ten plastik:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...