Bodziej Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 (edytowane) Mam ASUSA A7V8X-X i niewiem jaka jest pamięć RAM pod niego dobra. Mam SDRAMY i przy grach ( niewszystkich) resetuje sie komp. Może być pod niego pamięć SDram? mam Kingstona 512 SDRAM Edytowane 9 Października 2005 przez Bodziej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Jezeli te ramy wsadziles i dziala to sa one pod ta mobo DOBRE...a w dziale "Podstawowe zagadnienia" mysle ze znalazlbys odpowiedz na pytanie "A czemu mi sie resetuje?" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Jak byś podał resztę kompa [; to by było lepiej........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mi0deK Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Mam ASUSA A7V8X-X i niewiem jaka jest pamięć RAM pod niego dobra. Mam SDRAMYStary co ty piszesz - ta plyta jest na DDRAMY!!!! Wez sobie przeskanuj pamiatki memtestem i wszystko bedziesz wiedzial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 hehehe bardzo fajna plytka :D mialem ja kiedys bardzo stabilna, tylko duzo wolniejsza od abita ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodziej Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Oszfak:)) To jakim cudem mi komp w ogóle chodzi?!?!!? WTF??... Memtest mi nie chce wystartować btw cały czasz jest 0,00% testu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mi0deK Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Oszfak:)) To jakim cudem mi komp w ogóle chodzi?!?!!?Chodzi ci dlatego ze masz DDRAM-y a nie SDRAM-y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...