maciek103 Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Witam! Mam problem ponieważ musze stworzyć w excelu wykres funkcji tangens oraz cotangens. Bardzo prosze o pomoc. Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Zadanie domowe :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek103 Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Z narysowaniem tg i ctg już sobie poradziłem jednak mam jeszcze jedno pytanie: czy jest jakiś łatwy sposób na zrobienie wykresów tych funkcji w okresie bez wpisywania w nieskończoność miary kątowej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoo Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 sprawdz darmowy program, który nazywa się "winplot" do robienia wykresów funkcji. Bardzo rozbudowane narzędzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...