Skocz do zawartości
MatI

Bu ... tu złóżcie życzenia innym tweakowiczom ... bu ... ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Bu ... ponieważ od dawna zajeżdża mi już świętami otwieram ten post i koniec ... bu. Ja jako pierwszy kciałbym złożyć wszystkim tym złym i dobrym tweakerom i moderom życzonka świonteczne i zajawkowego (niekoniecznie pijanego) sylfka ITePe ITeDe ;) Niech ten rok bedzie dla nas zajafkowy i niech opfituje w tanie podzespoły do kompa bu !! :twisted: :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to ja pozdrawiam całą ekipę TWEAK'a oraz uczestników forum, którzy w zasadzie też tworzą tę stronę i są jej niodłączną częścią, oraz oczywiście siebie ;).

Życzę WSZYSTKIM szybszych (i tańszych zarazem) podzespołów, DUŻO wolnego czasu, wyższych wyników w benchmarkach oraz aby was nie "pogięło" od tego ciąłgłego starczenia i kombinowania przy kompie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to tera ja ;-) .......... życze @ll tweakerom, moderom i wogóle wsyskim ludziom kochającym kompy ;-) ..... wesolutkich świontek .... dużo sprzętu od gwiazdora ;-) .... a w nowym roku taniutkiego sprzętu i masy czasu dla waszego komputerka ;-) ........ niskich temperatur, dużo 3d markuff i żeby nigdy wam nie zabrakło FPSuff w gierkach :D ..... a tak ogólnie to wszystkiego naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj ..... lepszego :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkiego naj naj naj naj naj lepszego w nowym ( mam nadzieje lepszym ) roku 2003 ....Dla wszystkich forumowiczow i moderatorow...Aby w przyszlym roku bylo tu na forum jeszcze lepiej niz w tym .....I udanego sylwka zycze ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi