MatI Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Bu ... ponieważ od dawna zajeżdża mi już świętami otwieram ten post i koniec ... bu. Ja jako pierwszy kciałbym złożyć wszystkim tym złym i dobrym tweakerom i moderom życzonka świonteczne i zajawkowego (niekoniecznie pijanego) sylfka ITePe ITeDe ;) Niech ten rok bedzie dla nas zajafkowy i niech opfituje w tanie podzespoły do kompa bu !! :twisted: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 zapomniałęś dodać dobrych i tanich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 No to ja pozdrawiam całą ekipę TWEAK'a oraz uczestników forum, którzy w zasadzie też tworzą tę stronę i są jej niodłączną częścią, oraz oczywiście siebie ;). Życzę WSZYSTKIM szybszych (i tańszych zarazem) podzespołów, DUŻO wolnego czasu, wyższych wyników w benchmarkach oraz aby was nie "pogięło" od tego ciąłgłego starczenia i kombinowania przy kompie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 No to tera ja ;-) .......... życze @ll tweakerom, moderom i wogóle wsyskim ludziom kochającym kompy ;-) ..... wesolutkich świontek .... dużo sprzętu od gwiazdora ;-) .... a w nowym roku taniutkiego sprzętu i masy czasu dla waszego komputerka ;-) ........ niskich temperatur, dużo 3d markuff i żeby nigdy wam nie zabrakło FPSuff w gierkach :D ..... a tak ogólnie to wszystkiego naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj ..... lepszego :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Smacznego jajka..... :oops: :lol: :oops: :lol: to nie te swieta ;) szycze wszystkim tweakowiczom super: -grafy, muzy, FPS-ow, niskiego poziomu Db ;) i ogolnie wszystkiego najnajnajlepsiego! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Ja też się przyłączam - najlepszego taniego sprzętu i Radeonów 9700 pod choinką ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Wszystkim wesołych świąt, graf, procków, całych kompów i innych jakże użytecznych rzeczy pod choinką. No i oczywiście udanej imprezy noworocznej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Wszystkiego najlepszego, GeFOrca FX pod choinkę każdemu życzę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 przylaczam sie do wszystkich niech moc bedzie z wami i darmowym sprzetem i inetem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 dla wszystkich!!!!!!!!!!! najlepszego porąbanego i czubniętego!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Wszystkiego naj naj naj naj naj lepszego w nowym ( mam nadzieje lepszym ) roku 2003 ....Dla wszystkich forumowiczow i moderatorow...Aby w przyszlym roku bylo tu na forum jeszcze lepiej niz w tym .....I udanego sylwka zycze .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Wszystkiego najleprzego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Kurde tak się wzruszyłem że aż mnie zatkało i nic nie powiem........................... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Wszystkiego dobrego, połączenia szybkiego, kompa sprawnego, żeby sie wam wygodnie żyło, zmartwień ubyło a panienek przybyło ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 To ja tesz systkiego najlepszego + to co wsyscy wyzej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...