Skocz do zawartości
stranded

Pomocy!

Rekomendowane odpowiedzi

:mur: :mur: :mur:

zaraz oszaleję. bardzo rzadko odwiedzam strony typu WP czy ONET no ale jak wybory to chciałem coś na WOS chociaż widzieć. no i czytam a tu nagle:

Dołączona grafika

:lol:

mogę się pozbyć tych flashowych pop-upów?

Edytowane przez AAF

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj googlować to ja goglowałem, ale jedyne co żem wygoglował to to, że najszybciej można się pozbyć takowych pop-upów po przez wyłączenie wtyczki Macromedii w Operze, co mnie wcale nie ratuje, ponieważ używam jej dość często. ponad to znalazłem też coś a jakichś skyptach itd, ale do tego jakoś nie mam siły się zabrać. myślałem, że zna ktoś stąd jakieś "ad-blockery" czy coś w tym stylu (coś jakby pluginy do Firefoxa)... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AD Muncher np.Od cholery tego jest w sieci.Ja używam AD i żadne badziewia mi niewyskakują tylko nieździw się jak sobie to zainstalujesz i np: wejdziesz na stronke ERY do wysyłania smsów i guziczek WYŚLIJ niebędzie działał ponieważ na jego miejsce pojawi się napis AD BLOCKED będziesz musiał wyłączyć AD i znów włączyć po wysłaniu smsa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi.

Nieprecyzyjne tytułowanie tematów - 10%.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi