silver_pl Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 witam, :D chciałbym kupić jakiegoś GPS do autka (najlepiej palmtop, ale nie koniecznie), ale takiego, żebym wpisał do niego np. Kraków, ulica Wolności 25 i doprowadziłby mnie pod sam budynek, jaki polecacie, czy te z allegro będą tak pracować ?? Mam około 2k złotych pozdrawiam, i proszę o w miarę szybką odpowiedź :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Ja proponuję zestaw - jakiś palmtop (na przykład Acer N35 + Automapa XL). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver_pl Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 (edytowane) i napewno wtedy działa jak należy ??, że wpisze jakiś dokladny adres i zaprowadzi mnie pod sam budynek ??? np. takie cos?? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=67123813 PS. jeszcze chyba najważniejsze....chciałbym mieć mapę całej europy.... EDIT : przeglądnąłem jeszcze allegro i znalazlem taką ofertę : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=65934761 zależy mi najak najlepszych mapach, czy te są dobre ?? Edytowane 9 Października 2005 przez silver_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 (edytowane) Zadnych acerow n35... to jest slaby produkt kiepskiej firmy.. Posiada on fatalny wyswietlacz. Obudowa jest wykonana z najtanszego plastku, ma wolnego procka, i jest ciezki. gps tez pozostawia sporo do zyczenia. Nie polecam. Jesli chcesz wbudowanego gpsa koniecznie to http://www.jamicon.pl/gps_4_1.htm ten palmax jest calkiem przyjemny. Mozesz kupic tez pda bez gps. np loox410 i jakis odbiornik gps na Bluetootha. Osobiscie preferuje to drugie rozwiazanie. Nawigacja w Polsce - najciekawsza jest automapa, bardzo dokladne mapy, program troche niedopracowany ale godny polecenia.. cena niestety zaporowa. W europie jest do wyboru troche wiecej aplikacji. Zapoznasz sie z nimi tutaj. http://www.nawigatornia.pl/oprogramowanie/nawigatornia.html Uwazaj tez na aukcje internetowe.. bardzo duzo sprzedawanych wersji pirackich programow do pda. Edytowane 10 Października 2005 przez Przemol^N Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Racja mój błąd. Acer świetny nie jest. Niestety Loox 410 + dobry GPS na bluetooth + Automapa XL kosztuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 jak do samochodu to laptop + gps + mapki w duzych ilosciach. :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 ar2r rozumiem ze uzywasz gps na codzien? Jakbys sprobowal chodz raz uzywac gps w samochodie od razu bys wiedzial ze to sredni pomysl... Jak zamocujesz laptopa tak zeby go widziec? bedziesz obracac glowe w prawo stale ? nie wyobrazam sobie tego. Luk@s autor tematu napisal ze 2K zlotych chce wydac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 slyszales o komunikacji glosowej z uzytkownikiem ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 a słyszałes jadzke z automapy? w wielu wypadkach nie da sie przewidziec w ktora ulice skrecic bez patrzenia na mape....Musisz mniec podglad mapy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 mnei wystarczylyby taki rzutnik/wyswietlacz na szybe [nie wiem dokaldnie co to jest] jak jest w tych nowych bm'kach, tylko zse tam pokazuje predkosc itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 ziupo co ma interesowac innych co Tobie wystarczy? Widzisz o czym jest temat? Nie robcie pclaba z tweka:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Widziałem że 2000zł, ale nie wiem czy by wystarczyło - Loox 410 kosztuje ponad 1000zł, dobry GPS (Pretec 530zł, wiem że są tańsze ale widziałem jak się przegrzewały i w ogóle, więc IMO szkoda takiego czegoś kupować). Oryginalna Automapa XL ponad 600zł. Więc koszt przekroczony, no chyba że palmtop używany będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...