Skocz do zawartości
Kml

Co z tymi sterownikami???

Rekomendowane odpowiedzi

Sciągnąłem najnowsze stery z oficjalnej stronki NVIDIA 40.72 i teraz tak wszystko u was w porządku??? bo u mnie nie moge nawet 3dmarka odpalić tzn. odpala sie ale wychodzi do windy po kilku testach no i np jak chciałem pyknąć w HITMAN2 to od razu wychodzi do win. czy te stery są tylko do GF 4 czy co??? sprzęta też starego nie mam przecież

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zainstaluj jakieś inne 41.04 albo 41.09 a jak nie to jakieś starsze 3x.xx albo 2x.xx z tego co widzę masz GF2 a więc mógł byś sprubować z fachmanami u mnie są to najszybsze stery jakie miałem a z tego co wiem GF MX od GTS'a (tytaj możesz je zassać http://www.nvidia.com.pl/download.html?Fachman) różni się tylko stosowanymi pamięciami a więc u ciebie też powinny szybko chodzić. Zainstaluj v3.14 najnowsze aha i glide będziesz miał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no właśnie więc ja bym ci polecił fachmany jak będzie wolno (w co wątpie) to żaden problem wyżucasz je instalujesz jakieś inne i po sprawie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie.    Chciałaem dopasowć stery do grafy    może ktoś próbował metodą prób i błędów ??? bo strasznie ich dużo

dzięki (piekło)

Moim zdaniem najlepsze stery do tej karty (GF2Ti) sa o nr 27.70

Mam najwięcej punktów w 3D Marku :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta też o tym pisywałem i już wiem. Nowe stery do GF2/2TI po prostu odpadają. W 3D marku mam to samo. Jak masz 30.82 to przy nich zostań, a jak masz 30.82 do XP to jak możesz to poślij mailem (zipowane), bo szukam. Testowałem wszystkie wyższe u siebie- klapa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi