kamil555 Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 witam-jest to moj pierwszy post. Na wsepie chcialbym zanzaczyc ze poszukalem troche na forum zanim zadalem pytanie. A problem jest taki- znalazlem posta gdize bylo napisane ze bylo to juz wieleokrotnie wałkowane ale nie znalazlem rozwiazania tego problemu. Kupilem plyte abit Kw7 na via kt880 i athlona 2800+mobile, ale plyta wykryła mi go jako nieznany athlon z zablokowanym mnoznikiem na 6 :(. Pisaliscie zeby zrobic update biosu-zrobilem tym one click uptade w asusie ale nie pomogło:(. Teraz nie wiem co robic a komp jest mi BARDZO potrzebny i zalezy mi na czasie takze prosiłbym Was bardzo uprzejmie o pomoc jak temu zaradzic. Slyszalem cos o biosie Merlin czy cos takiego ale nie moglem tego znalezc. Bede bardoz wdzieczny za konkretną i szybką pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mi0deK Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Pisaliscie zeby zrobic update biosu-zrobilem tym one click uptade w asusie ale nie pomogło:(Przeladuj BIOS-a najnormlaniej w swiecie z DOS-u korzystajac z dyskietki startowej - to jest najpewniejszy sposob a nie jakims "one click uptade ". Wez najnowszy BIOS ze stronki ABIT-a i wszystko powinno byc OK. Jak juz wtedy ci zadziala jak trza :) to wtedy laduj jakies modowane BIOS-y. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...