Skocz do zawartości
kamil555

Problem Z Athlonem 2800+mobile I Plytą Abit Kw7

Rekomendowane odpowiedzi

witam-jest to moj pierwszy post.

Na wsepie chcialbym zanzaczyc ze poszukalem troche na forum zanim zadalem pytanie.

A problem jest taki- znalazlem posta gdize bylo napisane ze bylo to juz wieleokrotnie wałkowane ale nie znalazlem rozwiazania tego problemu.

Kupilem plyte abit Kw7 na via kt880 i athlona 2800+mobile, ale plyta wykryła mi go jako nieznany athlon z zablokowanym mnoznikiem na 6 :(. Pisaliscie zeby zrobic update biosu-zrobilem tym one click uptade w asusie ale nie pomogło:(. Teraz nie wiem co robic a komp jest mi BARDZO potrzebny i zalezy mi na czasie takze prosiłbym Was bardzo uprzejmie o pomoc jak temu zaradzic. Slyszalem cos o biosie Merlin czy cos takiego ale nie moglem tego znalezc. Bede bardoz wdzieczny za konkretną i szybką pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pisaliscie zeby zrobic update biosu-zrobilem tym one click uptade w asusie ale nie pomogło:(

Przeladuj BIOS-a najnormlaniej w swiecie z DOS-u korzystajac z dyskietki startowej - to jest najpewniejszy sposob a nie jakims "one click uptade ".

Wez najnowszy BIOS ze stronki ABIT-a i wszystko powinno byc OK. Jak juz wtedy ci zadziala jak trza :) to wtedy laduj jakies modowane BIOS-y.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...