Grinch Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Si. Jak się obsługuje ten pprogs :P Odpaliłme go z dyskietki włączył się program i zaczął testować. 1 test około 10 min no i teraz niewiem bo wyskoczyło mi około 3000 errorów :/, przy drugim teście tyle samo no i po dwuch testach miałme 6000erors ale oba testy były PASSED :D . Powiedzcie mi czy ten test się kiedyś kończy (czy jest jakaś tabela z pkt) no i czy te errory to poważna sprawa :/ :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 No przecież ktoś musi wiedzieć. plz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 takie test zazwyczaj trwają ok 10h .Z tym programem nie miałem do czynieniea ale tyle błędów to móśi coś znaczyć .A propo winda dział ok nic sie nie sypie i jaki windows masz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 U mnie podobnie, wywala czasem błędy pomimo, że wszystko chodzi ok. Jest to zawsze w teście #6, ale to dlatego że dalem cas 2, zamiast 2,5 Obsluguje sie poprzez odpalenie :), mozesz sobie ewentualnie testy wybrac. Jak wszystko ok z pamieciami to po nocce nie powinno byc bledów wogole, a w porywie kilka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Windorfek XP i nic się nie sypie, a pamięci są na CL2 tak jak ogulne ustawienia pł. gł czyli High Performance. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Więc co z tym ramem?? Wszsystko chodzi normalni, nic się nie sypie a jednak są blędy :/ ktoś pomoże ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kossaa Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Moze masz zdeko walnieta pamiec albo za mocno wyzylowane ustawienia w biosie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...