maciek85 Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Kilka dni temu stalem sie posiadaczem głośników 5.1 creative inspire T6060..podlaczyłem do kompa, zrobiłem test-wszystko pieknie- kazdy po kolei ladnie sie odezwal....ale kiedy wlaczam muzyke albo jakis film to graja tylko dwa przednie-dlaczego? Co zrobic zeby dzialaly wszystkie? prosze pomozcie:( ps.za jakakolwiek pomoc z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 panel sterowania -> dzwiek i urzadzenia audio -> na dole zaawansowane... masz tam ustawione 5.1 ? tak samo w sterowanikach od dzwiekowki trzeba ustawic... jezeli uzywasz foobara potrzebujesz plugin zeby graly wszystkie... w winampie nie wiem nie uzywam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek85 Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 mam ustawione 5.1...."jezeli uzywasz foobara potrzebujesz plugin zeby graly wszystkie"- tutaj nie wiem o co chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolan Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Po prostu MP3 jak i wiekrzość filmów maja dźwięk zakodowany w stereo i bez zastosowania specjalnych "inteligentych" metod takich jak CMS (mog się mylic co do cmsa akurat) na karach Audigy i wyzszych albo specjalnych wtyczek np. do winampa dźwięk na pozastalych 3 głośniczkach nie bedzie ci chodził Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...