andrzej_men Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Witam wszystkich chętnych do pomocy ;-) Posiadam konfig. Celek D 2,53 64 bit, Mobo Intel D915PGNL, graf Microstar Nx6600, 2x512 400 PDP. A więc mam problem z podkręceniem proca na tej płycie :( nie moge znaleźć żadnej funkcji modyfikującej ustawienia procesora w biosie. Bardzo Was prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 moze ta plyta nie ma takich opcji?? a moze nowszy bios pomoze... a zreszta i tak duzo nie podkrecisz bo nie ma blokady agp/pci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_men Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 A może ma ktoś taką płytę? Jesli tak to proszę pisać czy komuś się udało coś z procem wywinąć :-) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Z tego co wiem to na plytach Intela proca nie podkrecisz!!!!! Zakup inna plyte a ta sprzedaj i wtedy krec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_men Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Z tego co wiem to na plytach Intela proca nie podkrecisz!!!!! Zakup inna plyte a ta sprzedaj i wtedy krec. 1694608[/snapback] Hmmm nie kupie innej płyty bo az ta mi nie zalezy, a tą wszystkim polecam bo wymiata...jesli oczywiscie nie potrzbujece podkrecac proca, ona jest naprawde stabilna i wydajna:) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 abity czy asusy tez wymiataja nawet przy podkrecaniu, stabilne wydajne i bog wie co tam jeszcze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...