Dru Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 No właśnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 ja doradzam jak najbardziej seagate BARRACUDA IV 60 gb sam tqaki mam i jestem super zadowolony - bierz tego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 przeczuwałem ze tak sie stanie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 ten temat chyba tez BEDZIE zamkniety za niedługo :D Ale co do dysku to poleciłbym ci ten co mam w podpisie czyli WD600JB z 8MB KESzEM :D SPOX dysk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Ja zamknalem. Ten tez zamkne, i kazdy nastepny typu : 'barracuda czy maxtor", "intel czy amd" czy "radeon czy geforce" Poszukaj, zanim zaczniesz pisac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...