ndx Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Moze jest ktos zainteresowany zakupem sprzetu na terenie CANADY ?? Moge pomuc kazdy sprzet komputerowy ! Bezpieczne tranzakcje tania bezpieczna wysylka ! Kontakt: gg: 879405 tlen: gadulek@tlen.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 qmpel moze mi wyslac z USA sprzet :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Moze jest ktos zainteresowany zakupem sprzetu na terenie CANADY ?? Moge pomuc kazdy sprzet komputerowy ! Bezpieczne tranzakcje tania bezpieczna wysylka ! Kontakt: gg: 879405 tlen: gadulek@tlen.pl Cool :) Ja mam jednak ciotke ze sklepem komputerowym w USA 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Moze jest ktos zainteresowany zakupem sprzetu na terenie CANADY ?? Moge pomuc kazdy sprzet komputerowy ! Bezpieczne tranzakcje tania bezpieczna wysylka ! Kontakt: gg: 879405 tlen: gadulek@tlen.pl Cool :) Ja mam jednak ciotke ze sklepem komputerowym w USA 8) masz ciotke to czemu w podpisie nic ciekawego :? :D :D :D :wink: :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Moze jest ktos zainteresowany zakupem sprzetu na terenie CANADY ?? Moge pomuc kazdy sprzet komputerowy ! Bezpieczne tranzakcje tania bezpieczna wysylka ! Kontakt: gg: 879405 tlen: gadulek@tlen.pl Cool :) Ja mam jednak ciotke ze sklepem komputerowym w USA 8) masz ciotke to czemu w podpisie nic ciekawego :? :D :D :D :wink: :?: :?: :?: Właśnie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Hehe :> Hmm, juz wyslala czesc nowego sprzetu do mnie, pozostal jeszcze procek i mobo ( P4 3.06 i Gigabyte Granite Bay ) Przypomnijcie sie w styczen/luty to wtedy pogadamy 8) P4 3.06GHz Swiftech MCX4000 | Gigabyte GA-8INXP Granite Bay Dual DDR | 1GB GeIL DDR433 ULTRA | Hercules Radeon 9700 Pro 128MB | WD Caviar 800JB | DVD Pioneer 500M | CDRW LiteON 48125W | Creative Audigy & Inspire 5300 | Nexus Panel | Modecom Fine II 400W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 no no sprzęciora to se masz niczego sobie :wink: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Niezły sprzęt, tylko głośniki mogły być lepsze, no i dźwiekówka Audigi 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 no no sprzęciora to se masz niczego sobie :wink: :roll: Podkreślam że narazie nie mam :!: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Niezły sprzęt, tylko głośniki mogły być lepsze, no i dźwiekówka Audigi 2. Nom, głośnik i dzwiekowka zostaly kupione w Polsce wiec dlatego takie "słabe", do tego dodam ze Audigy używane :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 e tam mi głośniki sie podobają ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 to dlugo ten sprzet z usa do polski sie sle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...