Jackuch Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Witam, mam malenki problem - pytanie. Jestem posiadaczem kompa Amilo M7440G. W ustawieniach monitora mam tylko jedna opcje w odswiezaniu - 60 Hz. Zainstalowalem nowe sterowniki do karty graficznej i nie pomoglo. Moze trzeba jakies sterowniki do monitora ?? Tylko nigdzie nie moge ich znalesc?? Moze ktos wie co na to poradzic ?? Pozdrawiam Jacek K Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AKURAT Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 ja mam FSC L1310 i tez mam tylko 60 ale mi to nie przeszkadza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 60 masz i tyle miec bedziesz gdyz to nominalna czestotliowsc dla lcd... to nie jest crt gdzie mozna bylo ja zmieniac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...