CriXu Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 (edytowane) Zastanawiam sie nad kupnem pamieci 2x512MB i nie bardzo wiem ktore wybrac... 1. GeIL 2 x 512MB PC-400 CL2.5 - (ESC = 409zł; Komputronik = 442zł) 2. PDP Patriot 2x512MB PC-400MHz CL 2.5 (wersja z niebieskimi radiatorkami) - (ESC = 399zł; Komputronik = 446zł) 3. Corsair VS DDR 2x512MB 400MHz (VS1GBKIT400) CL 2.5 - (ESC = 370zł (jako pojedyncze moduły); Komputronik = 422zł) roznica cenowa miedzy tymi dwoma sklepami jest dosyc spora z tym ze roznia sie gwarancja, w komputroniku gwarancja jest udzielana na wszystkie pamieci na 5lat zas w ESC gwarancja jest dozywotnia... Zastanawiam sie jktore beda lepsze i tansze oraz czy lepiej doplacic pare groszy i kupic w komputroniku na 5 letniej gwarancji czy lepiej w ESC za mniejsze pamieci, teraz tylko pytanie jak dlugo takie moduly beda jeszcze produkowane, prosze o wypowiedzi co o tym sadzicie i doradzcie mi co mam robic bo ja sam nie potrafie sie zdecydowac... Jesli chodzi o OC nie jestem hardcorowcem i na aktualnym sprzecie duzo nawet bym nei wyciagnol ale niedlugo zapewne wymienie platforme na 64bit i Venice moze ze 3000+ wiec beda i potrzebne mi dobre pamieci z dobrymi timingami wiec prosze doradzcie mi ktore lepiej wziac... PS. Corsairy sa niby tansze ale do tego bede musial doliczyc radiatorki na pamieci, a koszt to okolo razem z dobra pasta 70-80zł wiec wcale nie wychodza najtaniej :) Edytowane 10 Października 2005 przez Szpakos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 za te pieniadze fajne sa A-DATA. jak masz wiecej gotówki to bierz geile ultrax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 niestety nie mam wiecej gotowki na lepsze a jesli nawet bym mial to i tak bym nie kupil... moj max jaki moge wydac na pamieci to kolo 420zł... im tansze tym lepiej, ew moge jeszcze sie zastanowic i wytrzepac troszke gotowki na te z komputronika ale nie dam wiecej jak 460zł razem z przesylka... dlatego prosze o pomoc w wyborze z tych ktore wypisalem wyzej ew inne dostepne w ESC lub w komputroniku... Pamieci najlepiej jak by byly z radiatorkami, jak beda bez tez moze byc ale tansze musza byc poniewaz bede musial kupic je osobno ale ot juz na allegro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konwerro Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Czy ktoś może mi udzielić informacji o zakupach w ECS? Jaki jest koszt przesyłki i czy jest opcja "za pobraniem". Musze obliczyć ile by mnie to wyszło bo komputronik mam pod nosem i moze bym sie skusił na te geile w ECS jak bybyło taniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...