REveAL Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Witam wszystkich :) Chaialbym sie dowiedziec jak zrobic u mnie w domu internecik. Otoz. Moj kolega juz dawno kupil neostrade 512. poniewaz nie bylo go do konca na nia stac....wiec kupil router do neo za 400 zeta i podzielil neostrade na 4 osoby w tym ja. narazie internet nasz wyglada tak. z gniazdka tel wychodzi sobie kabalek ktory jest podlaczony do routera... od routera wychodza 4 kabelki ktore sa podlaczone do jego kompa (1 pietro), drugiego sasiada, trzeciego i oczywiscie do mnie do karty sieciowej z jednym wejsciem Rj-45. pozniewaz kupilem sobie laptopa z WIFI... chcialbym aby internet wygladal tak. Laptop dziala na wifi w calym mieszkaniu i komputer PC podlaczony na stale tak jak byl kabelkiem do karty sieciowej. Jak sie domyslam potrzebuje router WIFI (podajcie jakis w miare tani i solidny). Chcialbym aby internet byl na obu kompach jednoczesnie...czyli domyslam sie potrzeba dwoch IP....niestety kompletnie sie na tym nie znam...i chcialbym wysluchac kogos mądrego i zeby mi doradzil. jesli chciecie mnie o cos dopytac.. to walcie z gory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmic Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 szukaj na forum jest tego mnostwo!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...