sienkos Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Witam mam karte pci z 4mb i karte tv aver i tak: uruchamiam i mam kurde 40 zuzycia proca Confused , az mi tnie wszystko..jak mialme przedtem xp 2000mhz to nie mialem takich jaj ale mialem wtedy radka 9800xt czy jest to mozliwe ze takie sciananie i takie zuzyce jest spowodowane slaba grafa? myslalem ze po przesiadce na a64 nie bede mial takich jaj a tu...reszta sprzetu jak w podpisie. dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Jeśli karta nie obsługuje overlay (a chyba tak jest) to leci softwarowo i proc wsio liczy. Kup chociaż jakąś rivę. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sienkos Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Jeśli karta nie obsługuje overlay (a chyba tak jest) to leci softwarowo i proc wsio liczy. Kup chociaż jakąś rivę. Pozdr 1693439[/snapback] na dniach kupuje jakas lepsiejsza grafe...wiec nie wiem czy jest sens a ogladam ten telewizor raz na 100 lat :) wiec tym bardziej...dzieki za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...