Skocz do zawartości
Dziuby

Panel 5.25" Chłodzący Hdd W Kieszeni

Rekomendowane odpowiedzi

no całkiem całkiem.. ale wiadomo że produkty ze stajni Dziuby zazwyczaj są niezłe :) Mnie urzekło np mocowanie diod :) Sam bym nie wpadł na to żeby mocować je na blaszkach i bym pewnie kleił to glutem. No to dzieki za poszerzenie wyobraźni :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziuby to Dziuby, czyli user, ktory odwala kawal dobrej roboty na Modyfikacjach, i w modyfikacjach :wink:. Zawsze jak zaklada temat spodziewamy sie niezlego mod'a, i tak jest tez teraz :P. A nie zakladaja tematy "co moge jeszcze zrobic", "co myslicie o takim modzie (gdybym go zrobil)" :angry:...

Dlatego teraz tez, jest ladnie :wink:. Pomysl fajny, i ladne wykonanie, ale Dziuby musi niezle zarabiac, ze co chwile moduje, jak nie komputer to rower :D. Czyz nie mowie prawdy :wink: :?:

Edytowane przez M@Ly

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuje za dobre słowa. :D :D :D :D

W modzie kompa postawiłem na ciszę. Wszystkie moje wiatraki chodzą na 5V. W tym przypadku potencjometr musi być, bo bez niego cisza jest zachwiana.

Nawet przy zamkniętych drzwiczkach spełnia swoją rolę i całe szczęście. :D :D :D

Faktycznie diody raz są żółte raz czerwone, muszę to sprawdzić i znaleźć powód. :mur: :mur: :mur:

PS

Nie mogę odpowiadać na pytania i śledzić forum w czasie rzeczywistym, bo już parę miesięcy jestem bez netu korzystam z łącza kumpla, który mieszka kawałek o de mnie. Czekam na ofertę TPsa.

Już nie mogę się doczekać kiedy to nastąpi :mur: :mur: :mur: :lol:

Straszne być bez netu :mur: :mur: :mur:

--Odpowiedz na pytanie czy Dziuby ma kasę ? jest zdanie wyżej, na pewno mam sporo wolnych wieczorów :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuje za dobre słowa.

W modzie kompa postawiłem na ciszę. Wszystkie moje wiatraki chodzą na 5V. W tym przypadku potencjometr musi być, bo bez niego cisza jest zachwiana.

Nawet przy zamkniętych drzwiczkach spełnia swoją rolę i całe szczęście.

Faktycznie diody raz są żółte raz czerwone, muszę to sprawdzić i znaleźć powód.

PS

Nie mogę odpowiadać na pytania i śledzić forum w czasie rzeczywistym, bo już parę miesięcy jestem bez netu korzystam z łącza kumpla, który mieszka kawałek o de mnie. Czekam na ofertę TPsa.

Już nie mogę się doczekać kiedy to nastąpi

Straszne być bez netu

--Odpowiedz na pytanie czy Dziuby ma kasę ? jest zdanie wyżej, na pewno mam sporo wolnych wieczorów

1696750[/snapback]

Hehe :wink: :). Wiem, i znam Twoje uczucie, takze nie mialem neta przez 1,5 miesiaca :cry:. Strasznie sie czlowiek czuje, a co do kasy, to sorki, ze urazilem :ploom:. Bo sobie pomyslalem, ze jesli tak duzo, i tak dobrych modow robisz, to zapewne masz bogatego Ojca :wink:.

Co do kaski, jak jest jej brak (w moim przypadku), to trzeba do pracy :|. 8 godzin dziennie, 3 zmiany (14-22, 22-6, 6-14 :?).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W związku, w którym jestem to moja Pani jest kasjerem. :wink: :wink: Dobrze rządzi i się jej słucham. :D

Już mnie krew zalewa z tym netem.

Wczoraj usłyszałem o nowej promocji TPsa, że za pół roku jeden złotych takie tam głupoty. Narajany dzwonie do tepsy dowiedzieć się więcej, o co chodzi i jak zwykle jakaś mina. Bronią się przed obniżeniem cen, że aż głowa boli.

Muszę czekać dalej, bo na dwa lata za takie pieniądze to nie bardzo (1mb/s) mi się uśmiecha bólić.

Edytowane przez Dziuby

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi