Raf.fal Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Mam problem z kompem Podczas włączania przyciskiem power komp mi startuje ale nie odpala sie monitor ( ani CRT ani LCD - oba są sprawne) :mur: Dopiero jak po naciśnięciu RESET monitor startuje :mur: :mur: Co to może być ?? Ja podejrzewam albo grafikę albo płytę. Jak ktoś wie co dolega niech napisze Z góry dzieki za pomoc!!! Komp jak w opisie>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 A jaki zasilacz :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Dzieje się tak za kazdym razem przy włączaniu? Może reset ustawień bios pomoże? Komp działa stabilnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf.fal Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 BIos musialem uaktualnic pod tego Venica 3000+ Wszystko gra teraz !!! Mam jednak kolejny problem Nie mam dzwieku w karcie TV (w opisie)ani w radiu ani w TV Nie wiem czy to wina sterowników czy tego SB liva czy moze slotu PCI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...