Skocz do zawartości
math

Problem Z Usb W Hp Nx6110

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie padł mi jedem z portów USB w lapku. TAk z niczego podczas pracy przestala reagowac mysz /kursor nie reaguje, mysz sie nie świeci/. Na drugim porcie wszystko gra.

Co mogło spowodować awarie? Czy można to jakoś zdiagnozować?

Czy jeden uszkodzony port ma wpływ na pracę reszty /chodzi mi o napiecia?/

Miał ktoś podobny problem ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie padł mi jedem z portów USB w lapku. TAk z niczego podczas pracy przestala reagowac mysz /kursor nie reaguje, mysz sie nie świeci/. Na drugim porcie wszystko gra.

Co mogło spowodować awarie? Czy można to jakoś zdiagnozować?

Czy jeden uszkodzony port ma wpływ na pracę reszty /chodzi mi o napiecia?/

Miał ktoś podobny problem ???

1693447[/snapback]

tez malem kiedys taki problem na starym sprzecie--USB padlo od ciaglego wkladania i wyjmowania urzadzen na USB :) --nie ma to wplywu na prace innych podzespolow,ale w laptopie brak USB to wielka strata--kazde jest cenne.W kazdym serwisie(od lapow) powinni to bez problemu naprawic za nieduze €

ale najpierw upewnij sie na 100%,ze padl--moze cos ze sterami?-wejdz w menadzer urzadzen...

Edytowane przez Phuong

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgralem stery z recovery disk od nowa i jest identycznie. Padl raczej napewno....

Pewnie faktycznie sie obluzowal....ale bez pzresady mam lapka dokladnie 1 misiac....wiec "ciagle" wkladanie i wyjmowanie nie wchodz w gre :lol: . Jest na gwarancji w Vobisie - zobaczymy jak to jest.....narazie dokupilem HUB'a usb....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi