math Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Właśnie padł mi jedem z portów USB w lapku. TAk z niczego podczas pracy przestala reagowac mysz /kursor nie reaguje, mysz sie nie świeci/. Na drugim porcie wszystko gra. Co mogło spowodować awarie? Czy można to jakoś zdiagnozować? Czy jeden uszkodzony port ma wpływ na pracę reszty /chodzi mi o napiecia?/ Miał ktoś podobny problem ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phuong Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 (edytowane) Właśnie padł mi jedem z portów USB w lapku. TAk z niczego podczas pracy przestala reagowac mysz /kursor nie reaguje, mysz sie nie świeci/. Na drugim porcie wszystko gra. Co mogło spowodować awarie? Czy można to jakoś zdiagnozować? Czy jeden uszkodzony port ma wpływ na pracę reszty /chodzi mi o napiecia?/ Miał ktoś podobny problem ??? 1693447[/snapback] tez malem kiedys taki problem na starym sprzecie--USB padlo od ciaglego wkladania i wyjmowania urzadzen na USB :) --nie ma to wplywu na prace innych podzespolow,ale w laptopie brak USB to wielka strata--kazde jest cenne.W kazdym serwisie(od lapow) powinni to bez problemu naprawic za nieduze € ale najpierw upewnij sie na 100%,ze padl--moze cos ze sterami?-wejdz w menadzer urzadzen... Edytowane 13 Października 2005 przez Phuong Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Zgralem stery z recovery disk od nowa i jest identycznie. Padl raczej napewno.... Pewnie faktycznie sie obluzowal....ale bez pzresady mam lapka dokladnie 1 misiac....wiec "ciagle" wkladanie i wyjmowanie nie wchodz w gre :lol: . Jest na gwarancji w Vobisie - zobaczymy jak to jest.....narazie dokupilem HUB'a usb.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...