Skocz do zawartości
kukix

Jaki Panel Sterujący Do Coolerów?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chciałem kupić sobie regulator do wentyli na CPU I kartegraficzną...

Znaklazłem na allegro AKASA PANEL 3,5" DO STEROWANIA WIATRAKAMI+USB ...za 59 zł

co wy na to... ? prosze o wasze opinie.. podoba mi sie, że wchodzi on go gniazda 3,5", przez to jest taki "dyskretny"...

pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem ten Panel.. można tam podłączyć tylko jeden wentylator...

W tym co ja podałem jest AKASA PANEL 3,5" DO STEROWANIA WIATRAKAMI+USB można sterować trzema wentylam,i a na dodatek nie ma niepotrzebnych funkcji.. takich jak pomiar napięcia na zasilaczu i ustawianie głoścności... komputer i tak bedzie schowany, więc nie zobaczyl bym tych wskaźników...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A Panel 5,25" CoolerMaster Aerogate I? Szukalem ostatnio cos podobnego - nie chcialem zeby za bardzo swiecil i zeby nie bylo jakis dodatkowych funkcji. Ten panel AKSA ma zakres regulacji napiecia 7V-12V, a ten CoolerMaster 5V-12V... Ja bralbym tego wlasnie CoolerMaster'a.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam mam ten regulator obrotów i jestem z niego zadowolony :) Przede wszystkim nie ma podświetlanych pokręteł jak większość dostępnych na rynku :P jest tylko jedna mała wada, mianowicie pokrętła są plastikowe (a nie metalowe) i sprawiają wrażenie nietrwałych. Mimo takiego szczegółu polecam w 100%

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi