maxjot Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 (edytowane) Witam wszystkich zainstalowałem nowe stery 5.9,wszystko było ok ,dziś włączyłem komputer i pojawiło mi sie takie okno nie mogę wejsc do control center wiecie?mieliście takie problemy?zainstalowałem 5.8 i to samo mam radka 9550 Edytowane 10 Października 2005 przez maxjot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardy99 Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 NET Framework wgrane ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxjot Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 wgrane,wczesniej był błąd cli.exe,ale wyczytałem zeby zainstalowac NET Framework :? do dzisiaj(pare dni) był ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxjot Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 nikt nie wie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...