halucek Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Witam mam glupią proźbe. Kupiłem Canona Pixna MP 110 i nie umiem zamknąć klapki (tej od wkładania tuszu). Nie chce na siłę. Pomóżcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halucek Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 oglądam ale tam nic takiego nie widze. Próbowałem wsztskiego, nie ma tam żadego guzika ani nic takiego. Co ja mam robić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halucek Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Chyba tak musze zrobić ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sołtys25 Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 (edytowane) A może tak jak uporasz się już z tą drukareczką to podzielisz się wrażeniami. Jestem zainteresowany tym modelem a opinii brak. Cicha , głośna, szybka, wolna - jak to jest w rzeczywistości ! pozdro! Edytowane 14 Października 2005 przez Sołtys25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...