Gość dragonlore Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Jezeli Ci sie nie podoba to nie graj :) Jak dla mnie gears of war ma genialny klimat i super grywalnosc, ale o gustach sie nie dyskutuje (bo mozna tylko dostac po mordzie :lol: ) Poprostu dogram gre bo mimo wszystko nie mam jej za darmo ;), a jak juz pisalem mimo wielu wspanialosci w tej grze ,przeszkadza mi poprostu zbyt duza schematycznosc ,ale wszystkim ktorzy maja ta gre zycze duzo przyjemnosci z grania ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Poprostu dogram gre bo mimo wszystko nie mam jej za darmo ;), a jak juz pisalem mimo wielu wspanialosci w tej grze ,przeszkadza mi poprostu zbyt duza schematycznosc ,ale wszystkim ktorzy maja ta gre zycze duzo przyjemnosci z grania ;)soryy ale daje sobie.... hmmm cos uciac, ze jestes kolejnym wcieleniem jakiegos forumowego trolla, a gow pewnie widziales w empiku ;p. Wpadasz na forum i pierwsze 4 posty walisz w dziale konsole - najpierw na temat "okazyjnie" kupionego ps3, teraz gow ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Dla mnie Gears of War to jedno z lepszych przeżyć "giercowych" w historii mojego grania (dobre 18-19lat). Gra jest doskonała, delektuję się każdą chwilą przed tv. Schematyczność? Daj spokój, jak na shooter'a jest dużo urozmaiceń (pojazdy, lokacje, bronie itp), a feeling i gameplay na najwyższym poziomie. B o m b a! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 popieram U mnie na 22 lcd wygląda jak żyleta, każdy szczegół, ehh... :) Nawet wbiłem sobie na live, i... i cóż, nie wróce tam :P dostałem piękny oklep, ale 1 fraga miałem 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 (edytowane) soryy ale daje sobie.... hmmm cos uciac, ze jestes kolejnym wcieleniem jakiegos forumowego trolla, a gow pewnie widziales w empiku ;p. Wpadasz na forum i pierwsze 4 posty walisz w dziale konsole - najpierw na temat "okazyjnie" kupionego ps3, teraz gow ;p po pierwsze twoj post jest nie w temacie a po drugie w kazdej chwili moge ci podeslac fotki mojego sprzetu jak i fotkie GOW a wtedy domagam sie przeprosin i to publicznie ps za 5 min zrobie fotki i wstawie!! wiec teraz domagam sie przeprosin za pomowienia!!!!!!! acha umiescilem jeszcze przy okazji moje ps3 zeby nie bylo tez niedomowien!! ps.to ze komus sie niespodobala gra oznacza ze ktos jest trollem?? Edytowane 3 Czerwca 2007 przez dragonlore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 dragonlore chetnie kupie gearsy jak Ci sie nie podobaja ;) Dam 120 z wysylka jak masz noweczke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 (edytowane) po pierwsze twoj post jest nie w temacie a po drugie w kazdej chwili moge ci podeslac fotki mojego sprzetu jak i fotkie GOW a wtedy domagam sie przeprosin i to publicznieno wiec przepraszam, faktycznie - jestem przewrazliwiony ;) zeby nie bylo, nie bez powodu ;) wczesniej nawiedzal te tematy jeden wszystkowiedzacy typek. Mial chyba z 15 (zbanowanych) profili i myslalem ze to ty :P ps. bez kitu chcialem napisac zamiast "cos" jaja uciac ;D no to teraz bym byl bez jaj xD Edytowane 3 Czerwca 2007 przez 4ever_anarchy_soldier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 (edytowane) dragonlore chetnie kupie gearsy jak Ci sie nie podobaja ;) Dam 120 z wysylka jak masz noweczke. jest uzywana niestety( w sensie ze taka kupilem) i raczej nie oplaci mi sie sprzedac poniewaz u siebie wymieniam za doplata na inne oryginaly ,chyba wymienie na "crackdown"-pozatym nie mieszkam w PL , ale gdyby nie to juz by do ciebie leciala(oczywiscie po ukonczeniu bo z reguly koncze gry) ps.jesli jestem w lesie(fabryce) to duzo jeszcze do konca?? gralem raptem pare godzinek i 1 posiedzenie ;) no wiec przepraszam, faktycznie - jestem przewrazliwiony icon_wink2.gif zeby nie bylo, nie bez powodu icon_wink2.gif wczesniej nawiedzal te tematy jeden wszystkowiedzacy typek. Mial chyba z 15 (zbanowanych) profili i myslalem ze to ty icon_razz.gif ps. bez kitu chcialem napisac zamiast "cos" jaja uciac ;D no to teraz bym byl bez jaj xD sprawe uwazam za niebyla ;) Edytowane 3 Czerwca 2007 przez dragonlore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 (edytowane) Wlasnie wyszedl update do GoW dodajacy nowe achievementy (250 pkt) za Annex oraz gre na nowych planszach (tych platnych). Ponoc usuwa takze inne usterki jak roadie run (przyklejanie sie do wszystkiego), ale jeszcze tego nie sprawdzalem. :) Lista achievementow (liczba punktow): THIS! IS! ANNEX! Complete 100 multiplayer matches of 3+ rounds in Annex and capture 3 objectives in each match (40) Inconceivable! Win 20 rounds of multiplayer matches in Annex by fewer than 5 points (30) Nub Pwn3r Win 20 rounds of multiplayer matches in Annex by shutting out the opposing team (30) You Down With E.P.I.C? Win a multiplayer match of 3+ rounds in any game type on 6 different downloadable maps (30) Green Thumb Win 20 multiplayer matches of 3+ rounds in any game type on the Garden multiplayer map (30) Mind the Gap Win 20 multiplayer matches of 3+ rounds in any game type on the Subway multiplayer map (30) Purdy Mouth Win 20 multiplayer matches of 3+ rounds in any game type on the Bullet Marsh multiplayer map (30) All That Juice Win 20 multiplayer matches of 3+ rounds in any game type on the Process multiplayer map (30) Pozdrawiam. Edytowane 14 Czerwca 2007 przez .:RoGeR:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Ostatniego wychodzi soundtrack: B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Cześć ;) Jest może ktoś też ma konsolę od paru dni jak ja i chciałby przejść wspólnie Insane w GoW ? Mój GT: POPCIU GG: 1635198 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atom3k Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 ja puki co na podstawowym idę, na singlu oswajam się z padem, że tak powiem :} czapter 1 skończony, teraz bawię się w kotka i myszkę z tymi cholernikami co w nocy atakują ... gra syci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 (edytowane) Ta, fajna jest, ale na 2-3 wieczory max (chodzi oczywiście o pierwszy poziom trudności na singlu). Dziś w wolnej chwili dokończyłem 1szy akt na Insane ;) Jakoś nie mogę się z przypadkowymi ludźmi z XBL zgrać w co-opie. Moja propozycja wspólnej gry z którymś z forumowiczów cały czas aktualna. Edytowane 24 Lipca 2007 przez pasztecik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Daj znać dzisiaj po 17 powinienem być w domu i online :D Można trochę pograć ale nie wiem jak mi pójdzie po 3 miesięcznej przerwie XD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Borys, wybacz, ale byłeś po 18 ;) Ja przez ten czas przeszedłem z innym kolesiem do połowy 3ciego aktu Insane. Mam nadzieję że odsłuchałeś to co Ci wysłałem i się nie obrazisz ;) Na pewno jeszcze razem zagramy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Ciekawe ile Bill dał kasy producentom filmu "Szklana Pułapka 4" za pokazanie tej gry w filmie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Np pasztecik wypadło mi kilka problemów w międzyczasie :D Ale za to pograliśmy sobie w Cracka i dzisiaj dokończymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monaro Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Szukam osoby z kim moglbym przejsc kampanie co-op. jako Dominic. Poziom trudnosci obojetny. Moze byc chocby casual. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 (edytowane) Właśnie skończyłem GoW ;) Gra jest genialna... Jedyny minus to czasami (baaardzo rzadko) widać doczytujące się tekstury. Ale cała reszta 10/10 ;) Casual jest za łatwy imho, od razu na Hardcore przeszedłem. Został mi Insane do zaliczenia... Ma ktoś ochotę na co-opa? :P Ja gram Domem ~~ Edytowane 22 Maja 2008 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 (edytowane) delete Edytowane 27 Grudnia 2013 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 (edytowane) Primo: nie staraj sie uratowac Dom-a, to jest glupek i zawsze zginie (praktycznie od razu), a uratowanie go nic nie da (procz twojego zgonu) Secundo: Snajperka/łukiem powinieneś mieć kilkanaście shotów, wszystko musi ci wejsc perfekcyjnie w jego LEB a potem juz full magazynek z maszynówki Tertio: jeśli wszystko zrobisz jak nalezy to powinno byc tak, ze typ wprawdzie dojdzie do ciebie, ale to musisz go tylko wyminac i szybko dobiec do jakiejkolwiek zaslony. W tym momencie powinienes miec okolo 100-150 pociskow w karabinie i jak to w niego wladujesz to powinien pasc. Ja tak zrobilem i tez troche nad tym siedzialem, ale przynajmniej skonczylem gre jak czlowiek a nie jakims fartem uzywajac buga, ktory blokowal typa w jednym miejscu <_< Good luck Edytowane 3 Lipca 2008 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 (edytowane) delete Edytowane 27 Grudnia 2013 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 No i po krzyku. Najpierw sprzedałem kolesiowi 10 strzałów ze snajperki, później gdy się do mnie zbliżał pobiegłem na sam koniec wagonu. Co się okazało, był tam zamontowany mini-gun. Kilka sekund ostrej serii z mini i potworek leżał jak długi. U mnie zadzialala kombinacja snajperka (precyzyjny headshot i perfect reload) plus kusza do odgadaniania brzydalowi oslony z krylla - wowczas nawet nie doszedl do mnie tylko padl przy ktoryms murku. Jak probowalem go obiegac, zawsze dopadal mnie kryll - tak samo jak wybralem sie postrzelac z Troiki na druga strone wagonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 jak wam chodzi geras of war tzn ja mam miejscami straszne spadki klatek, szok. Textury doczytuja sie pięknie .Konsola nówka. Może te spadki sa dlatego że gram na coopie z bratem czyli podzielony obraz,sam już niewiem, ale miejscami to jest na 100% poniżej 30fps. :blink: .Inne gierki śmigają O.K. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 GoW ma spadki poniżej 30 fps, szczególnie na splicie, nie ma się czym przejmować;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Inne spostrzenia po grze: najpierw trening 2 miechy na friend meczach, inaczej nie ma co w ogole wychodzic miedzy ludzi ze skillem.Taaaa... Dzisiaj pierwszy raz wlazłem na XBL, pierwszy mecz, 16 rund, 1 kill... Byłem tam darmowym fragiem :lol2: Gra ktoś z PPC jeszcze w GoW po necie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 (edytowane) delete Edytowane 27 Grudnia 2013 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Ja czasami gram, ale dostaję takie baty że szkoda gadać. :oops:To możemy razem pograć :D Trzeba jeszcze zebrać parę osób z podobnym skillem :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 Sorry za post pod postem. Ma ktoś ochotę na co-opa w GoW w przyszłym tygodniu? W ramach przygotowań do GoW2 oczywiście :D Zaliczyłbym sobie acziwmenta "I Can't Quit You Dom" :) Może być nawet po 1 akcie na wieczór, na dowolnym poziomie. Chętni? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 ja zagram, dziś wymieniłem fight nighta na gearsy i po załączeniu gry monaro od razu mnie ściągnął do łupaniny gdzie ja nie ponimaju za bardzo ocb. :D co-op z chęcią zaliczę i jakieś acziwmenty btw ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...