Tobiasz Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Gdzie mozna kupic (wysylkowy) obudowe od X-BOX-a ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 a mozna wiedziec na co Ci? Chcesz tam pceta upchać?;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 zgadles cos nie tak ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Wszystko okej, ale nie wiem gdzie mozna takie cos kupic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatI Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 kup X-BOXa wyjmij podzespoły i włóż częsci od kompa ;) ... a mikolaj tusz tusz :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Tak, wsadz tam 386 i daj koledze w prezecie. Troche sie zdziwi :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Gdzie mozna kupic (wysylkowy) obudowe od X-BOX-a ?? Poszukaj na Allegro, swego czasu widziałem tego pełno, tyle, że były to obudowy kolorowe. Cena to około 200zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Tak, wsadz tam 386 i daj koledze w prezecie. Troche sie zdziwi :-D he he ja proponuje wsadzic tam bebechy atari albo commodore wtedy to bedzie lol :wink: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 a jako darmową gierke dodać jakiegoś sapera lub pasjansa ;) oczywiście na kasecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 mam obudowe od dreamcasta , chyba tam nic nie wsadzisz bo to male jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 proponuje wlozyc zwloki zdechlego kota sasiadki jakby co to powiesz ze najwidoczniej tam wlazl zjadl podzespoly i umarl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...