IamWeasel Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Czy jest jakiś sposób żeby móc zapisać więcej SMSów w k700i? Jakaś java czy coś? Ostatnio miałem telefony z Symbianem więc teraz informacja że pamięć SMS pełna mnie dość irytuje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1T3RR0 Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Raczej nie ponieważ k700i ma z tego co wiem osobną pamięć do smsów więc racej nic nie wymyślisz. BTW z jakiego telefonu się przesiadłeś?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 SX1->P800->K700i Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1T3RR0 Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Albo będziesz się musiał przyzwyczaić albo zmienić telefon.... :-P Jeśli ci nie zależy na robieniu zdjęć to zastanów się nad Motką mpx200 (ew 220 jak Cię stać). Tam jest Windows 2002 lub 2003 i chyba smsy są na ogólnej pamięci zapisywane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 A może można w jakis sposób chociaż zgrać wiadomości na kompa z uzyciem kabla? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...