Tomek Sek Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Mam 2 x hynix D-43 512 MB na abit AN8 z Venice. Czy ktos rozpracowal juz optymalne ustawienia dla pamieci w takim zestawie i moze podeslac ? Na razie mam problem z przekroczeniem fsb 220 ;) :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 A samemu nie łaska sie pobawić ?? Nie qmam takich ludzi Przecież O/C to zabawa sama w sobie..tu o to chodzi zeby sie troche czasem "pomęczyć" Potem przynajmniej satysfakcja większa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sek Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 (edytowane) Niby tak, na NF7 mialem wszystko rozpracowane, okupione calymi dniami testow. Niestety odkad zaczalem pracowac nie mam juz tyle czasu ;( Nie mam tez takiej zacieklosci w podrecaniu jak kiedys. Teraz chce po prostu 300x9 ;) FN4 to dla mnie nowa platforma i potrzbuje pare hintow. Nie dostane to sam dojde, ale wole ten czas poswiecic na inne rzeczy. Na razie mam HTTx3, Napiecia to sprawa oczywista. Ale pamiatki przy manualnym ustawieniu, mimo ze timingi rozluzowane na maxa nie postuja nawet przy fsb 200 ;( Przy pamieciach na auto, fsb 220 max. A tak btw. D43 lepiej w niebieskich czy fioletowych slotach ? Edytowane 11 Października 2005 przez Tomek Sek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Bo z tymi alfami to czasem tak bywa ze ostrzejsze trzeba dac zeby bylo stabilnie (ja tak mam :D) A tak w ogole to loteria i nikt ci tu raczej nie powie jakie masz ustawic timingi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...