Skocz do zawartości
RoyalC333

W Filmach Na Dvd Czarny Ekran Ale Z Dźwiękiem.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Pojawił mi się dziwny problem. Wszystko działało, aż pewnego dnia w Power DVD zamiast odtworzyć się film wyskoczył mi komunikat INTERNAL ERROR. Nic się kompletnie nie dało włączyć na DVD. Zrobiłem w między czasie formata. Po nagraniu Windowsa XP zainstalowałem jeszcze raz Power DVD, orginalny w najnowszej wersji. I błędu już nie było, ale ekran jest cały czarny ale jest dźwięk. W programie AllPlayer 2.2.5 filmy działają, ale tam jest beznadziejna jakość, ekran jest lekko obcięty z prawej strony i brakuje kilku przydatnych funkcji. Próbowałem też MicroDVD ale ten to nawet się nie chciał uruchomić nie wywołując żadnego błędu.

Co jest grane? Potrafi mi ktoś pomóc?

Pozdrawiam.

Edytowane przez RoyalC333

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak. Wszystko co ściagnął sobie Allplayer, ffdshow (najnowsze), SLD CODECK PACK (też najnowsze). :( I po tych zabiegach nie działa nadal Powed DVD:(, ale działa player z SLD... Lepsze to niż nic...

WinDVD pomógł...:) Nie sprawdzałem go na wielu filmach, ale te co nie działały, lub działały w beznadziejnej jakości to już działają jak należy. :)

Dzięki za pomoc.

Edytowane przez RoyalC333

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi