cmsydney Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 (edytowane) Witam. Od niedawna mam problem z Ati Tray Tools (wczesniej bylo ok). Otoz przy probie zmiany ustawien dla D3D (dla OpenGL problem nie wystepuje) komp sie zawiesza. Natomiast nie ma tego problemu wykorzysujac ATI Control Panel. Dodam ze w ATT moge zmieniac ustawienia odnosnie taktowania oraz kolorow. Nic wiecej tam nie grzebalem. Probowalem juz rowniez usuniecie ATT oraz stery z CP ale bez efektu. Ewentualnie czy moze mi ktos powiedziec co usunac z rejestru odnosnie CP oraz ustawien do sterow? Moze to cos da. Mam stery Catalyst 5.9. Pozdrawiam Edytowane 10 Października 2005 przez cmsydney Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Moze jeszcze raz odinstaluj i stery i control panel z poziomu dodaj/usun programy. Pozniej uzyj Driver Cleanera PRO (do sciagniecia z www.driverheaven.net) i pozaznaczaj w nim wszystkie opcji dotyczace ATI. Zainstaluj najlepiej najnowsze stery ATI (Omega, Warcats :rolleyes: ) Sciagnij najnowsze Ati Tray Tool. Sproboj wtedy powalczyc i zobacz czy nadal sa takie objawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsydney Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 odinstalowalem wszystko, uzylem driver cleanera, zainstalowalem catalyst 5.9 i att xxx.755 i nadal to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsydney Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 catalyst 5.10 zainstalowane i nadal to samo, jak ATT dziala w tle nie mam mozliwosci zmiany ustawien dla d3d, ma ktos jakis pomysl?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...