Gość Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 ktos sie orietuje moze jak zdobyc pozwolenie na bron mysliwska? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recall1982 Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Z tego co ja pamietam, jak moj tata sie staral o bron mysliwska, to przechodzil jakies testy u psychologa, jakies zaswiadczenia o niekaralnosci, opinia dzielnicowego no i chyba bylo wazna tez legitymacja PZŁ. Dokladnie nie pamietam bo bylo to juz lata temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Nie pamietam dokladnie, ale w CKM'ie albo w Men's Health jest o pozwoleniach cały artykuł. Przeglądalem obie, wiec nie pamietam w której. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 ktos sie orietuje moze jak zdobyc pozwolenie na bron mysliwska? 1694392[/snapback] Ty zdaje sięw CS'a grywasz ostro? Nie wiem, czy ta broń to dobry pomysł ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Ty zdaje sięw CS'a grywasz ostro? Nie wiem, czy ta broń to dobry pomysł ;] 1694555[/snapback] Good idea :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 (edytowane) ktos sie orietuje moze jak zdobyc pozwolenie na bron mysliwska? 1694392[/snapback] http://bip.lublin.kwp.policja.gov.pl/_serv....asp?nodeid=377 http://www.mswia.gov.pl/index_wai.php?dzial=30&id=878 by google.pl... Edytowane 11 Października 2005 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 co za kraj z kalaszem na lowy nie mozna isc [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 hie hie, zamiast z kałachem to na dalsze odległości z jakiegoś Dragonuv(czy jak sie pishe[;) [; ale ja i tak wole M4A1 albo Uzi [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Z całym szacunkiem ale po trafieniu z pocisku 7.62x39 w liska (no offence :P) niewiele by z niego zostało. Miałem gdzieś stronkę którą dostłem od kumpla myśliwego gdzie panowie w ramach testów różnej broni i róznych kalibrów strzelali do piesków prariowych i puszczali to w internet odpłatnie ;]. Jak kumpel nie ucieknie do lasu polować na dziki i inne żyjątka to postaram się zapodać sznurka oraz dowiem się jak z tym pozwoleniem bo on 2 tygodnie temu odbierał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 hmm... a gdyby tak Desert Eagle z pociskami z tytanu? [; tak przez drzwa walić :D ale nie bardzo bo po paru set metrach sie dopiero na ścianie zatrzyma jakiejść... o ile by sie zatrzymał [; Fajnie wygląda trafienie w głowe pociskiem dum-dum, gdzieś na kompie mam fotosy tego... [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hdd_Cut Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Ja bym bral kalacha, lub strzeblbe z drobnym srutem :D z liska plama by zostala :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 ee zozol widac ze nie znasz sie na broni [; pociski z tytanu ssaja za lekkie. wiatr by je znosil. najfajniejszy by byl podkalibrowy ze zuborzonego uranu. takim czyms zabil bys czolgiste siedzacego w czolgu [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ares Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Ja bym bral kalacha, lub strzeblbe z drobnym srutem :D z liska plama by zostala :lol2: 1695059[/snapback] hmm na lisy poluje sie przewaznie bronia srutowa z drobnym srutem i jakos zostaje z nich sporo :) a tak serio ciekawy temat bo ja od marca tez bede cos kolowal w tym kierunku, polowanie bardzo fajna rzecz i nie chodzi mi tu o strzelanie do zwierzat tylko o reszte, swojego czasu jezdzilem co niedziele z kolega ojca a cala rodzina ze strony ojca poza nim to mysliwi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Ok, Arnie najlepiej zacznij od przeczytania tego :) RAZ DWA Jak będziesz miał jeszcze wątpliwości to przeszukaj a później się zapytaj na forum, na tej stronie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...