joanna555 Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Witam... mam małe pytanko... Czy ktoś zna jakiś program lub strone internetową na ktorej mozna by było sprawdzic siłe sygnału z nadajnika.... Mam internet radiowy i cos szwankuje... chciałbym sprawdzic siłe sygnału.....Z góry dziękuję za pomoc.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Producent karty wifi powinien zapewnić taki program - jak nie ma na płytce, to pewnie jest na stronie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joanna555 Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 prosilbym o podanie stronki.. jesli mozna :)) urzadzenie nazywa sie Wireless Access Point WAP-4000 PLANET... Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralph03 Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Google nie dziala czy moze zbyt duze lenistwo? http://www.planet.com.tw/download.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joanna555 Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 No tak.... tylko tyle tego tam jest ze nie wiem co z tym zrobic...... A moze ktos wie jak nazywa sie taki program do sprawdzenia sily sygnału ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Netstumbler - darmowy, CommView for Wifi platny :> znajdziesz na google. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralph03 Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Duzo tego nie ma. Wybierasz z menu: Wireless LAN Nastepnie: WAP-4000 ----- 802.11g 54/108Mbps Wireless LAN Dajesz GO i masz spis plikow. Sciagnij jakis programik z Utility. Nigdy nie mialem doczyniania z WLAN wiec pisze dedukujac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joanna555 Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 S ciagnąłem te pliki ..... ale są w formacie BIN..... i nie wiem co dalej... A Netstumbler nie znajduje Wireless lan.... : (( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 S ciagnąłem te pliki ..... ale są w formacie BIN..... i nie wiem co dalej... A Netstumbler nie znajduje Wireless lan.... : (( 1697609[/snapback] Ściągnąłeś firmware do acces pointa - czyli coś jak bios. Możesz dokładnie napisać jak wygląda u Ciebie struktura sieci i gdzie dokładnie jest problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralph03 Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 S ciagnąłem te pliki ..... ale są w formacie BIN..... i nie wiem co dalej... A Netstumbler nie znajduje Wireless lan.... : (( 1697609[/snapback] Pisalem abys sciagnela pozycje z Utility a nie Firmware. Tam są pliki exe spakowane zipem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...