case Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 znalazlem na forum cos takiego : >I się zaczeło - odebrałem właśnie z obrabiary blok - miedź z >frezowanymi 3 poziomami spiralnych kanałów, z dolutowaną srebrną >(1,2mm) podstawą sprawdzona max przepustowość 8l/min do bloku >doklejony został peltier 24V/175W (z wzmacniacza W-Cz radiostacji >Ericsona) gdzie mozna znalesc jeszcze takiego peltka ja czesto pracuje w niemczech na shrocie elektronicznym i mam sprzetu w cholere (ostatnio rozwalalem stacje bazowa GSM :D ), wiec moge sobie cos wymontowac :twisted: co to jest wzmacniacz W-Cz ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Wysokiej CZestotliwosci - czyli np nadajnik radia maryja ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 a propos, o 22:25 bedzie program o wyzej wymienionym radyjku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...