korbelsky Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 skladam wlasnie lcd/HD44780/ wedlug tego schematu: ale z zasilania jest tylko jeden kabelek/czerwony/ a przeciez potrzebna jest jeszcze masa :huh: z kad ja ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> zeby podlaczyc do molexa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 masa - na schemacie jest na zielonej linii (GND). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbelsky Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 no dobra,ale jak mam z tego wyprowadzic kabel do molexa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsydney Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 no dobra,ale jak mam z tego wyprowadzic kabel do molexa?????? normalnie, kawalek kabelka i podlaczyc gnd z ktoryms ze srodkowych pinow molexa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbelsky Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 a no fakt :wink: thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...