Hammer Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Szukam słuchawek najlepiej z mikrofonem 200 Zastosownie - gry, nauka ang, mp3. Zależy mi na dobrym basie. Zastanawiam się nad SENNHEISER PC 130 cena ok SENNHEISER PC 150 ew 160 (3D???) troszkę już drogie. Platroniks 90, lub game com 1 - podobno tylko inna obudowa? Zastanawiam się jeszcze nad HP890 + mic ale nie wiem czy to nie przesada do kompa takie wielkie nauszniki??? Brałem jeszcze pod uwage ICE MAN syberia ale nie podobają mi się zbytnio. Czytam na ten temat od 2 dni i dalej ni nie wiem. Pomocy Michał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arch Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Mam Siberie i szczerze polecam, sa wygodne - swietnie sie dopasowuja, dzwiek b. dobry, dlugi kabel, dobry mikrofon kierunkowy (przypina sie go do ubrania, mozna tez w ogole go oddzielic od sluchawek), no i swietnie wygladaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hammer Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Dlaczego zdecydowałeś się na Syberie i jakie brałeś inne po uwage? Co sdzisz o pozostałych? Dzięki. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arch Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Dlaczego zdecydowałeś się na Syberie i jakie brałeś inne po uwage? Co sdzisz o pozostałych? Dzięki. Pozdrawiam 1695578[/snapback] Hehe dostalem je za darmo od klanu (w Warcrafta gram) :P Innych sluchawek nie widzialem (z tych ktore wymieniles), ale i tak sadze, ze malo prawdopodobne zeby byly wygodniejsze/lepsze od Siberii. Z wyzszej polki widzialem tylko sluchawki Steelpada (ta sama firma jak sie zdaje), Siberia byla lepsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 A ja znow wetkne Koss CS-100 Zalety: - dlugi kabel - calkiem wygodne - ladny dzwiek i bardzo dobry bas - cena 100zl Wady: - brak regulacji glosnosci na kablu - palak od mikrofonu moglby sie opuszczac nizej... ja to rozwiazalem w ten sposob, ze przechylam cale sluchawki do przodu, zeby nie miec mikrofonu na wysokosci nosa (choc i stamtad swietnie wszystko lapie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kower Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 siberia - sluchawki idealne, jestem graczem css i w tym sprawdzaja sie idealnie - slychac kazdy krok, kazdy reload, wszystko. dodatkowo lubie posluchac sobie muzyki, do tego tez sa idealne, bija nawet moj zestaw glosnikow 4.1 od creative :P (co z tego ze stary! :/) bierz siberie (tylko biale, bo czarne brzydkie jak noc :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 biale sa pedalskie xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hammer Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Witam Po przeczytaniu testu http://www.tomshardware.pl/consumer/20050714/headset-03.html myślę że zrezygnuje z PC130 i 150 Na placu bitwy pozostał: 1 HP 890 uważacie komp je pociągnie??? 190zł + 40zł mic =230 2 Medusa 5.1 USB Headset 269 Czytałem sporo postów na temat słuchawek min 5,1 które nie są najlepiej oceniane na forum i nie brałem ich wcześniej po uwage, ale po przeczytaniu: opini http://www.community.tomshardware.pl/commu...&sb=5&o=&fpart= http://www.firebox.com/?dir=firebox&action=product&pid=691 http://www.speed-link.com/prod.php?lang=en...rod_num=SL-8790 Co myślicie pod gry się nada? Nie che robić z kompa kina od tego mam duży TV i b dobry zestaw 5,1. Pozdrawiam Michał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Na placu bitwy pozostał: 1 HP 890 uważacie komp je pociągnie??? 190zł + 40zł mic =230 2 Medusa 5.1 USB Headset 269 1700132[/snapback] Od roku mam Philipsy HP840, jest to ciut słabszy model, nie posiada stojaka, grają naprwadę super, bas bardzo głeboki i mocny, średnie jak i wysokie tony również na najwyższym poziomie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...