Teres Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Witam! Przymierzam się do zmiany płyty z ES L7VTA na coś nowszego. Nie będę zmieniał procesora (Sempron 2400+), zależy mi na tym żeby go puścić na 200MHz i mieć Serial ATA. Planowałem zakupić albo ECS KT600-A albo ASUS A7V600, ale na stronie TUTAJ w ostatnim punkcie 60, wyczytałem, że nie ma dzielnika 1/6 dla FSB/PCI . Czy to prawda ?? Wydaje mi się że to bzdura i taki dzielnik jest, ale chcę się upewnić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Ja u siebie mam dzielnik 1/6 [; bo mam fsb 200 [;. Pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Kup ASUSa tam na bank jest dzielnik 1/6. Wkońcu pasuje żeby był bo to KT 600 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teres Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Dzięki za odpowiedzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...