Werbin Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Witam wszystkich Mam oto taki problem z neo klikam połącz wszystko się łączy oki ale żadna strona się nieotwiera wydawało mi się ze to problem dnsów więc je zminiłem i dalej to samo wszystkie firewole mam powyłączane antywirusy itp. też więc co to może być ?? miał ktoś taki problem dodam ze jest to sagem 800 aha pingi chodzą do dnsa np 217.98.93.2 a do www.wp.pl nie Dzięki za odpowiedzi Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 sprawdź ping 217.77.100.101 i do wp.pl Sprawdź tez w wierszu polecen telnet wp.pl 80 i zobacz czy nie masz zablokowanego portu 80, a polaczenie jest czyste? W tle nie ma nic p2p ani wirusów? To ze masz wylaczonego firewalla, antywira to nie znaczy ze nie musi on nadal blokowac wyswietlania stron (np kaspersky, avast...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...